Κινηματογραφος

Ο Κέβιν Σπέισι θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του «Διαβόλου» στο ιταλικό θρίλερ «The Contract»

Ο ηθοποιός επέστρεψε στην υποκριτική μετά το 2017 υποδυόμενος έναν αστυνομικό ντετέκτιβ στο χαμηλού προϋπολογισμού indie δράμα «The Man Who Drew God»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέβιν Σπέισι: Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί σε ιταλικό θρίλερ
© EPA/DAN ANDERSON

Κέβιν Σπέισι: Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί σε ιταλικό θρίλερ - Tα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί

Ο Κέβιν Σπέισι θα εμφανιστεί ως ένας χαρακτήρας με το όνομα «Ο Διάβολος» στο ψυχολογικό θρίλερ «The Contract» του Ιταλού σκηνοθέτη Μάσιμο Παολούτσι, το οποίο σχεδόν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη Ρώμη.

Η αγγλόφωνη ταινία, η οποία περιγράφεται σε ανακοίνωσή «ως παρόμοια πλοκή» με το «Angel Heart» του Άλαν Πάρκερ και το «The Devil's Advocate» του Τέιλορ Χάκφορντ, πρωταγωνιστούν επίσης ο Έρικ Ρόμπερτς και ο Βίνσεντ Σπάνο, ανέφερε η ιταλική εταιρεία παραγωγής TM Entertainment.

Επιστροφή με το «Peter Five Eight»

Η καριέρα του πρωταγωνιστή του «House of Cards» κατέρρευσε εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά το 2017, αλλά κρίθηκε αθώος σε μια αγωγή από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ και αθώος σε μια δίκη για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο του 2023.

Σύντομα θα επιστρέψει στις αμερικανικές κινηματογραφικές οθόνες με το indie θρίλερ «Peter Five Eight», στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Ρεμπέκα ΝτεΜορνέ και το οποίο βγαίνει σε περιορισμένη κυκλοφορία στις ΗΠΑ στις 22 Μαρτίου. Η ταινία σηματοδοτεί τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο του Σπέισι από τότε που αθωώθηκε στη δίκη του Λονδίνου.

Στο «The Contract», ο Σπέισι υποδύεται έναν χαρακτήρα με το όνομα «The Devil», ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση μοιάζει κάπως με τον ρόλο του Αλ Πατσίνο στο «Devil's Advocate» ως σατανά που παίρνει τη μορφή ανθρώπινου δικηγόρου, και με εκείνον του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Angel Heart», έναν σατανιστή επιχειρηματία που προσλαμβάνει έναν κακόφημο ντετέκτιβ για να κατέβει στην κόλαση. 

Οι προηγούμενες δουλειές του σκηνοθέτη του «The Contract» Παολούτσι περιλαμβάνουν την ταινία δράσης «All in One Day» η οποία παίζεται στο Prime Video στην Ιταλία, η ταινία τρόμου «Medium» και το slasher/horror «Photoshock». 

Ο Σπέισι επέστρεψε στην υποκριτική μετά το 2017 υποδυόμενος έναν αστυνομικό ντετέκτιβ στο χαμηλού προϋπολογισμού indie δράμα «The Man Who Drew God», σε σκηνοθεσία του Φράνκο Νέρο. 

Πηγή: Variety

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ