Κινηματογραφος

Τα πέντε υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν live στα Oscars 2024

Ποια θα ακουστούν στην σκηνή του «Dolby Theatre»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραβεία Όσκαρ
Βραβεία Όσκαρ © Φωτογραφία Αρχείου

Oscars 2024: Τα πέντε υποψήφια τραγούδια στη διάσημη σκηνή του «Dolby Theatre»

Tα πέντε υποψήφια για Όσκαρ τραγούδια θα παρουσιαστούν στη σκηνή του «Dolby Theatre» κατά τη διάρκεια της 96ης τελετής των διάσημων βραβείων.

Ο Τζον Μπατίστ θα ερμηνεύσει το «It Never Went Away» από την ταινία «American Symphony» και η Becky G το «The Fire Inside» από το «Flamin' Hot».

It Never Went Away (From the Netflix Documentary “American Symphony”)
Becky G - The Fire Inside (Official Music Video)

Η Μπίλι Αϊλις και ο Φίνεας θα τραγουδήσουν το τραγούδι «What Was I Made For?» από την «Barbie» καθώς και οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μαρκ Ρόνσον το «I'm Just Ken» όπως είχε αναφέρει το Variety.

Ryan Gosling - I'm Just Ken Exclusive (From Barbie The Album) [Official]
Billie Eilish - What Was I Made For? [From The Motion Picture “Barbie”] (Official Video)

Τέλος το τραγούδι της ταινίας «Killers of the Flower Moon», «Wahzhazhe« (A Song For My People)» θα ερμηνεύσουν ο Σκοτ Τζορτζ και οι Osage Tribe.

Wahzhazhe (A Song for My People) | Killers of the Flower Moon (Soundtrack from the Appl...

Επίσης ανακοινώθηκε ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Σημαδεμένου», Μισέλ Φάιφερ και Αλ Πατσίνο θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή για να απονείμουν τα χρυσά αγαλματίδια στους νικητές. Όπως και η Τζέσικα Λανγκ, η Λουπίτα Νιόνγκο, η Zendaya και οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Νίκολας Κέιτζ, Μαχερσάλα Αλι και Σαμ Ρόκγουελ. Επίσης πολλοί από τους παρουσιαστές θα είναι οι περσινοί νικητές, ανάμεσα στους οποίους οι Μισέλ Γιο, Τζόναθαν Κι Κουάν, Τζέιμι Λι Κέρτις και Μπρένταν Φρέιζερ.

Ο βραβευμένος με Emmy Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά ο οικοδεσπότης της τελετής η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο Λος 'Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά για την Αμερική από το ABC.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ