Κινηματογραφος

Ο Τζίμι Κίμελ στην Barbieland - Το promo βίντεο για τα βραβεία Όσκαρ 2024

Στη δημοσιότητα το πρώτο σποτ για τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ στη χώρα της «Barbie» στο πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή των βραβείων της Ακαδημίας.
Τζίμι Κίμελ και Κέιτ ΜακΚίνον στο δρόμο για την «Oscarsland», στο διαφημιστικό σποτ για τα βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου © Jimmy Kimmel Live/YouTube

Όσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ στη χώρα της «Barbie» στο πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή των βραβείων της Ακαδημίας.

Ο Τζίμι Κίμελ, οικοδεσπότης των Όσκαρ του 2024, ζήτησε τη βοήθεια της Barbie, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη βραδιά του κινηματογράφου τον επόμενο μήνα.

Όσκαρ 2024: Ο Τζίμι Κίμελ στη χώρα της «Barbie» στο πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή των βραβείων της Ακαδημίας.
O δρόμος προς τα Όσκαρ περνά από την Barbieland για τον Τζίμι Κίμελ και την Κέιτ ΜακΚίνον © Jimmy Kimmel Live/YouTube

Το πρώτο διαφημιστικό σποτ για τη φετινή τελετή, την οποία θα παρακολουθήσουμε και φέτος ζωντανά στην COSMOTE TV, προβλήθηκε στο «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της Δευτέρας.

«Προς τα Όσκαρ!»: Ο Τζίμι Κίμελ στη Barbieland

Στο προωθητικό βίντεο για τα βραβεία της Ακαδημίας, η Έλεν Μίρεν αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που χάθηκε στο δρόμο για τα Όσκαρ.

Έχοντας προσγειωθεί στη Barbieland, ζητάει βοήθεια από την Κέιτ ΜακΚίνον, η οποία τον οδηγεί μέσα από όλους τους υποψήφιους για το βραβείο καλύτερης ταινίας, προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή «Oscarsland».

Kate McKinnon, America Ferrera & Ryan Gosling Help Jimmy Kimmel Get to the Oscars

Το δίδυμο ταξιδεύει μέσα από τις υποψηφιότητες του «Poor Things», του «Maestro» και του «Oppenheimer», όπου συναντά τον χαρακτήρα του Ματ Ντέιμον και τελικά τον πατάει.

Φτάνοντας στο Λος Άντζελες, η Αμέρικα Φερέρα εκφωνεί έναν εμπνευσμένο μονόλογο για να ηρεμήσει τα νεύρα του Τζίμι Κίμελ, μιμούμενη τη viral ομιλία του χαρακτήρα της στη «Barbie».

Αιχμές για το σνομπάρισμα της «Barbie» στις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Ακόμη και ο Ράιαν Γκόσλινγκ έρχεται μαζί τους, φορώντας ένα από τα χαρακτηριστικά του φούτερ του Κεν, καθώς και μια σακούλα αλυσίδας φαστ φουντ, για το οποίο αναφέρει πως είναι «cool τάση στα social media, όπου το παίρνεις πριν από τα Όσκαρ».

Όταν ωστόσο ο Κίμελ λέει ότι η τάση είναι να το κάνεις αφού έχεις κερδίσει το Όσκαρ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ απαντά: «Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ευτυχώς που η Γκρέτα έχει τον σκηνοθέτη στο τσεπάκι».

Το σχόλιο αποτελεί χιουμοριστική όσο και οδυνηρή υπενθύμιση για τους θαυμαστές της «Barbie», ότι η δημιουργός της ταινίας Γκρέτα Γκέργουϊκ αγνοήθηκε στη λίστα υποψηφιοτήτων καλύτερης σκηνοθεσίας, παρά το γεγονός ότι η ταινία έγινε η Νο 1 ταινία της χρονιάς στο box office, με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, αποσπώντας παράλληλα εξαιρετικές κριτικές.

Η πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι αγνοήθηκε επίσης για την κατηγορία Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

Η «Barbie» εξακολουθεί να είναι υποψήφια για οκτώ βραβεία στα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, ενώ ο Γκόσλινγκ και η Φερέρα είναι υποψήφιοι για τις ερμηνείες τους.

(Με πληροφορίες του ET online)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ