Κινηματογραφος

«Αιώνια ευγνώμων» η Έμα Στόουν στον Γιώργο Λάνθιμο

«Γιώργο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που δεν το έχω ήδη πει» ανέφερε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΈΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
© EPA/ALLISON DINNER

Έμα Στόουν: Ευχαριστίες σε Λάνθιμο

Το βραβείο της Καλύτερης Γυναίκας Ηθοποιού σε κωμωδία απέσπασε η Έμα Στόουν στην ταινία «Poor Things», στη μεγάλη βραδιά της 81ης τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024. Λαμβάνοντας το βραβείο της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιώργο Λάνθιμο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την γνωριμία τους.

«Γουίλιαμ, Μαρκ, Ράμι, κάνατε την κάθε μέρα (στα γυρίσματα) διασκεδαστική, όπως και το υπόλοιπο καστ. Ω Θεέ μου, μου απομένουν μόνο 18 δευτερόλεπτα. Η ομάδα φανταστική, με τον Τόνι τον σεναριογράφο είναι η 13η φορά που συνεργαζόμαστε. Μου αρέσει να κάνω αυτούς τους διαλόγους και μου αρέσει να σε τρομοκρατώ με την άθλια προφορά μου. Γιώργο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω που δεν το έχω ήδη πει, αλλά θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας, για πάντα.

Το να παίξω την Μπέλα ήταν φανταστικό, νομίζω ότι (το Poor Things) είναι ρομαντική κομεντί, αλλά με την έννοια ότι η Μπέλα ερωτεύεται την ίδια τη ζωή περισσότερο από έναν άνθρωπο, αποδέχεται τα καλά και τα κακά που είναι ίσης σημασίας και με έκαναν να δω τη ζωή διαφορετικά. Ότι όλα μετράνε και όλα είναι σημαντικά κι εκείνη (η Μπέλα) έμεινε μαζί μου, οπότε αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια της Έμα Στόουν κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας.

Emma Stone Wins Best Female Actor – Motion Picture Musical/Comedy I 81st Annual Golden Globes

Η αποκάλυψη για την νέα ταινία

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε ότι και στην νέα ταινία θα συμμετέχει ο Γουίλεμ Νταφόε και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό φιλμ από το «Poor Things». Η ταινία, όπως ανέφερε ο Έλληνας σκηνοθέτης, θα αφηγηθεί τρεις διαφορετικές ιστορίες και Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε θα υποδυθούν από τρεις διαφορετικούς ρόλους. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λάνθιμο η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και πρόθεση του είναι να βγει το συντομότερο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Χρυσές σφαίρες 2024 – Έμα Στόουν σε Λάνθιμο: “Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη γνωριμία μας”
To καστ της ταινίας «Poor Things» © EPA/ALLISON BRINER

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ