Κινηματογραφος

Χόλιγουντ: Οδηγίες από την Ένωση Ηθοποιών για το Halloween - «Μην ντυθείτε σαν χαρακτήρες εταιρειών που απεργούν»

«Γιορτάστε το Halloween φέτος, παραμένοντας παράλληλα αλληλέγγυοι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χόλιγουντ: Οδηγίες από την Ένωση Ηθοποιών για το Halloween - «Μην ντυθείτε σαν χαρακτήρες εταιρειών που απεργούν»
© Unsplash

Χόλιγουντ: Οδηγίες από την Ένωση Ηθοποιών για το Halloween  - «Γιορτάστε το Halloween φέτος, παραμένοντας παράλληλα αλληλέγγυοι»

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ντυθείς την περίοδο του Halloween στο Χόλιγουντ; Αποφύγετε να ντυθείτε χαρακτήρες από σειρές και ταινίες που έχουν απεργία. Καθώς οι απεργοί ηθοποιοί εισέρχονται στην τρομακτική περίοδο, η SAG-AFTRA δημοσίευσε οδηγίες για τα μέλη που επιθυμούν να «γιορτάσουν τις Απόκριες φέτος, παραμένοντας παράλληλα αλληλέγγυοι» με την απεργία. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του συνδικάτου μπορούν να κρεμάσουν τα "Oppenheimer" porkpie καπέλα τους και να βάλουν στην άκρη τα ροζ "Barbie".

«Επιλέξτε κοστούμια εμπνευσμένα από γενικευμένους χαρακτήρες και φιγούρες (φάντασμα, ζόμπι, αράχνη κ.λπ.)», συνέστησε το σωματείο ηθοποιών σε ανάρτησή του στον ιστότοπο την Τετάρτη.

Η συντεχνία προτείνει επίσης στους ηθοποιούς «να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες κοστουμιών εμπνευσμένων από χτυπημένο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ώστε να μην δώσουν στα στούντιο πρόσθετη δημοσιότητα. Καθώς η SAG-AFTRA αγωνίζεται για ένα καλύτερο συμβόλαιο με την AMPTP, οι απεργοί ηθοποιοί απαγορεύεται να κάνουν τύπο για απεργιακές σειρές και ταινίες.

Η ανάρτηση ενθαρρύνει τα μέλη να «ντυθούν ως χαρακτήρες από μη απεργιακό περιεχόμενο, όπως μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων».

Οι συνομιλίες δεν απέδωσαν

Αφού οι συνομιλίες μεταξύ των διαπραγματευτών της συντεχνίας και των αφεντικών των στούντιο κατέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα, η SAG-AFTRA έκλεισε την ανάρτησή της με ένα μήνυμα κινήτρων: «Ας χρησιμοποιήσουμε τη συλλογική μας δύναμη για να στείλουμε ένα δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα στους χτυπημένους εργοδότες μας ότι δεν θα προωθήσουμε το περιεχόμενό τους χωρίς ένα δίκαιο συμβόλαιο»!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ