Κινηματογραφος

Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή Αλ Πατσίνο; Ποιος ήταν πιο σέξι στα νιάτα του - Το νέο γκάλοπ που «σαρώνει» το Twitter

Το αποτέλεσμα - Πόσοι ψήφισαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο
© EPA/AFP/MATT CAMPBELL

Twitter: «Σαρώνει» το γκάλοπ «Ρόμπερτ Ντε Νίρο ή Αλ Πατσίνο - Ποιος ήταν πιο σέξι στα νιάτα του» - Το αποτέλεσμα - Πόσοι ψήφισαν

Σαρώνει ένα νέο γκάλοπ στο Twitter, όπου ο κόσμος κλήθηκε να ψηφίσει ανάμεσα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο για να αποφασίσει ποιος ήταν περισσότερο σέξι στα νιάτα του.

Η ερώτηση αρχικά διατυπώθηκε από την Άσλεϊ Ρις, δημοσιογράφο του Jezebel και συγγραφέα με έδρα τη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η ιδέα προέκυψε από μια συζήτηση που είχε με φίλους της κατά τη διάρκεια ενός γάμου και αποφάσισε να απευθύνει την ερώτηση στο ευρύ κοινό για να ακούσει την άποψή τους.

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι καν πώς προέκυψε αυτό. Ήμουν σε έναν γάμο για έναν από τους συμφοιτητές του μακαρίτη του συζύγου μου στη Νομική κι ήμουν στο τραπέζι με όλους τους φίλους, απλά χαζολογώντας. Δεν ξέρω τι προκάλεσε αυτή τη συζήτηση, αλλά είμαι σίγουρη ότι εγώ ξεκίνησα τη διαφωνία για το ποιος ήταν πιο σέξι. Ο νεαρός Πατσίνο ή ο νεαρός Ντε Νίρο; Τα πράγματα ήταν μοιρασμένα στα δύο, ακόμα και μετά από πολλές εικόνες που είδαμε στο Google. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα γκάλοπ στο Twitter για να πάρω μια ιδέα για το τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος, εκτός από αυτή τη γαμήλια παρέα», τόνισε η Ρις.

Παρόλα αυτά, το γκάλοπ δεν φαίνεται να επιφέρει ιδιαίτερα αποτελέσματα, καθώς το κοινό διχάστηκε και δεν υπήρξε νικητής. Οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών βρέθηκαν "χωρισμένοι στα δύο", με την έρευνα να καταλήγει τελικά σε ισοπαλία με ποσοστό 50%-50%. Εντυπωσιακό ήταν όμως το γεγονός ότι 227.732 άτομα απάντησαν στο γκάλοπ. Ακόμα και όσοι παρακολούθησαν την έρευνα χωρίς να ψηφίσουν ήταν 39,9 εκατομμύρια, με την ανάρτηση της Άσλεϊ Ρις να γίνεται viral.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ