- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Έμα Γουάτσον «δεν ήταν πολύ χαρούμενη» στο απόγειο της καριέρας της
Ο νέος ρόλος της σκηνοθεσίας
Η Έμα Γουάτσον λέει ότι ένιωθε εγκλωβισμένη στην υποκριτική - «Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, για να είμαι ειλικρινής»
Η Έμα Γουάτσον παραδέχεται ότι «δεν ήταν πολύ χαρούμενη» στο απόγειο της καριέρας της.
Η ηθοποιός που άρχισε να παίζει σε ηλικία 10 ετών, δεν έχει εμφανιστεί στην οθόνη από την ταινία «Μικρές κυρίες» του 2019 σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ. Η Έμα Γουάτσον μίλησε για το ότι αισθάνεται «εγκλωβισμένη» στην καριέρα της σε συνέντευξή της στους Financial Times.
«Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, για να είμαι ειλικρινής», είπε.
«Νομίζω ότι ένιωσα λίγο εγκλωβισμένη. Αυτό που μου φάνηκε πολύ δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να βγω έξω και να πουλήσω κάτι που πραγματικά δεν είχα τον έλεγχο. Να σταθείς μπροστά για την ταινία και να μπορεί κάθε δημοσιογράφος να ρωτήσει, "Πώς ταιριάζει αυτό με την άποψή σου;". Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι το πρόσωπο και ο εκπρόσωπος για πράγματα που δεν είχα καμιά εμπλοκή στη διαδικασία δημιουργίας».
Ο νέος ρόλος της σκηνοθεσίας
Αναφερόμενη στον νέο της ρόλο ως σκηνοθέτιδα είπε: «Οι άνθρωποι πάντα μου έλεγαν ότι έπρεπε να σκηνοθετήσω και να κάνω παραγωγή, ακόμα και όταν ήμουν στο "Χάρι Πότερ"», ωστόσο η ίδια δεν πίστευε ότι μπορεί να το κάνει. «Μόνο ο (αδερφός μου) Άλεξ και οι φίλοι μου ζητούσαν χάρες να τους βοηθήσω για να κάνουν κάποιο βίντεο ή κάποια φωτογράφηση, κι αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πραγματικά ξέρω πολλά. Το να είσαι σκηνοθέτης φαινόταν ακατόρθωτο. Δεν νομίζω ότι είχα καμία εμπιστοσύνη σε αυτό. Ξέρω ότι φαίνεται περίεργο. Εννοώ, μεγάλωσα σε ένα κινηματογραφικό πλατό».
Σημειώνεται ότι η Έμα Γουάτσον είχε αποκαλύψει παλαιότερα ότι είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από τον «Χάρι Πότερ», πριν από την πέμπτη ταινία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο του Μάικ Φλάναγκαν επαναφέρει στο νου συγκινητικές στιγμές του σινεμά
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις στα social media
Την προσεχή Παρασκευή θα παραστεί στην προβολή της διεθνούς παραγωγής «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια Συνάντηση» στο Παλλάς
Πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2026
Ένα μινιμαλιστικό αλλά και άρτιο στις λεπτομέρειές του οικογενειακό δράμα
Oι πρωταγωνιστές Μάικλ Κέιν και Γκλέντα Τζάκσον αποτελούν ένα απολαυστικό δίδυμο
Το φιλμ κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα Generation του Φεστιβάλ Βερολίνου 2025.
Θρίλερ που καθηλώνει με τον δυναμισμό του και συγκινεί με την αδυσώπητα σκληρή αλήθεια του.
Όταν ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταφέρει στο σινεμά το πιο επιδραστικό κείμενο της δυτικής λογοτεχνίας
Από πού εμπνεύστηκαν οι αδερφοί Ντάφερ για να δημιουργήσουν την επιτυχημένη σειρά
Ο διάσημος σκηνοθέτης ανοίγει τον δρόμο για νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν του Kill Bill
Η 90χρονη σταρ της υποκριτικής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καριέρα και την καθημερινότητά της
«Μου αρέσει να δουλεύω με ηθοποιούς, δεν θέλω να τους αντικαταστήσω», ανέφερε ο σκηνοθέτης
Ο Βρετανός ηθοποιός προσπέρασε τους Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ
Ουρές και μεγάλη αγάπη για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη στα σινεμά της Αθήνας και της επαρχίας
Θα προβληθούν συνολικά 64 ταινίες από 46 χώρες, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνονται ιστορίες τόλμης, αναζήτησης και μετάβασης
Δείτε το βίντεο-αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής
Η ετήσια διοργάνωση της Ταινιοθήκης της Ελλάδος επιστρέφει από 3 έως 18 Δεκεμβρίου - Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε εισιτήριο για όλο το φεστιβάλ
Μια κατασκότεινη αλληγορία για τη μητρότητα, τον γάμο και την εύθραυστη ψυχική υγεία που μόνο κατά διαστήματα γίνεται ουσιώδες ή αποτελεσματικό ως προς τους στόχους που θέτει.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.