Κινηματογραφος

Ντάνιελ Κρεγκ και Κίλιαν Μέρφι έρχονται στην Ελλάδα για νέα χολιγουντιανή παραγωγή

Μετά τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, οι δύο σταρ ξεκινούν γυρίσματα σε Αθήνα και Κέρκυρα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Κίλιαν Μέρφι έρχονται στην Ελλάδα για τη νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ, με γυρίσματα σε Αθήνα και στις φυλακές της Κέρκυρας.
Ντάνιελ Κρεγκ και Κίλιαν Μέρφι έρχονται για γυρίσματα στην Ελλάδα © EPA/Neil Hall | EPA/Tolga Akmen

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Κίλιαν Μέρφι έρχονται στην Ελλάδα για τη νέα ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ, με γυρίσματα σε Αθήνα και στις φυλακές της Κέρκυρας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Κίλιαν Μέρφι αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα, συνεχίζοντας το σερί των χολιγουντιανών αφίξεων στη χώρα μας.

Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί Ντάνιελ Κρεγκ και Κίλιαν Μέρφι, συνοδευόμενοι από τη Μισέλ Γουίλιαμς, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ («La La Land»), οι προπαρασκευές της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το πρόγραμμα της παραγωγής

Η παραμονή των αστέρων στην Ελλάδα θα διαρκέσει συνολικά δέκα εβδομάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, 7 εβδομάδες θα αφιερωθούν σε γυρίσματα στην Αθήνα, ενώ για 3 εβδομάδες η παραγωγή θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα.

Αν και ο τίτλος του φιλμ παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια περιπέτεια που διαδραματίζεται σε περιβάλλον φυλακών. Οι παραγωγοί επέλεξαν το σωφρονιστικό κατάστημα της Κέρκυρας ως το ιδανικό σκηνικό για την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ντάνιελ Κρεγκ η χώρα μας είναι γνώριμο έδαφος, καθώς είχε επισκεφθεί τις Σπέτσες για τις ανάγκες του «Glass Onion: Knives Out».

Αυτή τη φορά, η άφιξή του συμπίπτει με τη δραστηριότητα του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, επιβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα αποτελεί πλέον κορυφαίο προορισμό για τις μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπίλι Έιλις
Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις, όπως το κατέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον

Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ

Female | Κωνσταντίνος Μενελάου, Ελλάδα, 2025
Queer Movie Nights 2026: Το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα

Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου φέρνει στην Αθήνα 41 ΛΟΑΤΚΙ+ ταινίες, αφιερώματα, συζητήσεις και ιστορίες για την ορατότητα, την ταυτότητα και τα safe spaces

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY