- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από ενθουσιασμό σε αμφιβολία: Το διαδίκτυο σχολιάζει τη Λίλι Κόλινς ως Όντρεϊ Χέπμπορν
Tι λένε τα σχόλια των fans
«Κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί την Όντρεϊ»: Σφοδρές αντιδράσεις για το νέο biopic
Η επιλογή της Λίλι Κόλινς για να ενσαρκώσει την Όντρεϊ Χέπμπορν σε επερχόμενο κινηματογραφικό project συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, με το κοινό να εμφανίζεται βαθιά διχασμένο — από ενθουσιασμό μέχρι σκεπτικισμό και έντονη νοσταλγία για την εμβληματική σταρ.
Μετά την ανακοίνωση, τα σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και forums πλημμύρισαν από απόψεις που αντικατοπτρίζουν ένα ευρύτερο ερώτημα: μπορεί άραγε κάποιος να αποδώσει πειστικά μια τόσο εμβληματική προσωπικότητα; Πολλοί χρήστες υποστηρίζουν ότι «κανείς δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη στην Όντρεϊ Χέπμπορν», τονίζοντας ότι η γοητεία και η παρουσία της ήταν μοναδικές και δύσκολα αναπαράγονται.
Άλλοι εκφράζουν επιφυλάξεις για τη γενικότερη τάση των βιογραφικών ταινιών, σημειώνοντας ότι το Χόλιγουντ βασίζεται ολοένα και περισσότερο σε biopics και remakes αντί για πρωτότυπες ιστορίες. Υπάρχουν επίσης σχόλια που επισημαίνουν ότι η επιτυχία μιας τέτοιας ταινίας εξαρτάται κυρίως από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, όχι μόνο από την επιλογή ηθοποιού.
Ωστόσο, σημαντικός αριθμός σχολιαστών υπερασπίζεται τη Λίλι Κόλινς, χαρακτηρίζοντας την «ιδανική επιλογή» λόγω της φυσικής ομοιότητας και της υποκριτικής της εμπειρίας. Κάποιοι τονίζουν ότι «είναι ηθοποιός και όχι ο χαρακτήρας που έχει υποδυθεί σε προηγούμενες σειρές», υπογραμμίζοντας ότι το κοινό δεν πρέπει να συγχέει ρόλους με την πραγματική της ικανότητα.
Δεν λείπουν και οι φωνές που καλούν σε υπομονή, επισημαίνοντας ότι η κρίση πρέπει να γίνει αφού ολοκληρωθεί και προβληθεί η ταινία, ενώ άλλοι εκφράζουν απλώς ενθουσιασμό για το project και ανυπομονούν να δουν το αποτέλεσμα.
Πηγή: Daily Mail
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.