Κινηματογραφος

Ο Ice Cube αρνήθηκε ρόλο 9 εκατ. δολαρίων επειδή του ζητήθκε να εμβολιαστεί

O ράπερ και ηθοποιός έχασε και άλλες δουλειές εξαιτίας της άρνησής του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ice Cube αρνήθηκε ρόλο 9 εκατ. δολαρίων επειδή του είπαν να εμβολιαστεί: «Γ@μ@ αυτό το εμβόλιο», vid
Ο Ice Cube © EPA/Μike Nelson

Ice Cube: Έχασε εκατομμύρια δολάρια γιατί δεν εμβολιάστηκε

Ο ράπερ Ice Cube εγκατέλειψε έναν κινηματογραφικό ρόλο 9 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να υποταχθεί στην εντολή εμβολιασμού του στούντιο του Χόλιγουντ για τον Covid-19. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός επρόκειτο να εμφανιστεί στο πλευρό του Τζάκ Μπλάκ στην κωμωδία «Oh Hell No».

Οι παραγωγοί της ταινίας ζήτησαν από τον Ice Cube, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο να εμβολιαστεί κατά  ενόψει των γυρισμάτων που υπήρχαν σχέδια να αρχίσουν τον χειμώνα στη Χαβάη. Ο Κιτάο Σακούραι είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και η έναρξη της παραγωγής τώρα θα καθυστερήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια αναφορά του «Hollywood Reporter», ο Ice Cube αποφάσισε ότι προτιμά να απομακρυνθεί από το έργο παρά να συμμορφωθεί με την εντολή παραγωγής για να εμβολιαστεί, λέγοντας «γ@μ@ αυτό το εμβόλιο και γ@μ@ αυτούς που προσπαθούν να με αναγκάσουν να το κάνω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Ice Cube υποστήριζε τη χρήση μάσκας. Τον Αύγουστο, το Bacone College στην Οκλαχόμα τον ευχαρίστησε για τη δωρεά 2.000 μασκών προσώπου που θα χρησιμοποιηθούν ως εξοπλισμός ατομικής προστασίας. Τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω lockdown για τον COVID-19, λάνσαρε μπλουζάκια που έγραφαν «Check Yo Self Before You Wreck Yo Self», από το ομώνυμο τραγούδι του σε συνεργασία με τον κατασκευαστή Black Out, με έσοδα να πηγαίνουν προς όφελος των εργαζομένων στον τομέα της υγείας πρώτης γραμμής.

Το «Oh Hell No» της Sony είναι το δεύτερο έργο που εγκαταλείπει ο Ice Cube τους τελευταίους μήνες. Ο ράπερ που έγινε ηθοποιός επρόκειτο να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία πυγμαχίας «Flint Strong» ωστόσο για άγνωστο ακόμα λόγο αποχώρησε. 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ