Κινηματογραφος

Ο Ice Cube χάνει 9 εκατ. δολάρια λόγω της άρνησης να εμβολιαστεί

Θα έπαιζε σε ταινία μαζί με τον Jack Black

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ράπερ Ice Cube αρνείται να εμβολιαστεί
Ice Cube © EPA / MIKE NELSON

O γνωστός ράπερ και ηθοποιός Ice Cube δεν θα παίξει σε ταινία λόγω της άρνησης του να εμβολιαστεί γεγονός που θα του κοστίσει 9 εκατ. δολάρια

Ο Ice Cube δεν θα παίξει στην επερχόμενη κωμωδία της Sony «Oh Hell No» στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Jack Black, αφού απέρριψε το αίτημα των παραγωγών να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η άρνηση του άλλοτε μέλους των NWA θα του κοστίσει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια. Η Sony δεν σχολίασε το δημοσίευμα, ενώ ο εκπρόσωπος του σταρ αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει. Η παραγωγή του «Oh Hell No» γίνεται από τους Matt Tolmach και Jack Black, οι οποίοι δεν έκαναν κάποιο σχόλιο.

Οι Ice Cube και Black άρχισαν να δουλεύουν πάνω στο έργο τον Ιούνιο, ωστόσο το διάταγμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς άλλαξε τα δεδομένα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Ice Cube υποστήριζε τη χρήση μάσκας. Τον Αύγουστο, το Bacone College στην Οκλαχόμα τον ευχαρίστησε για τη δωρεά 2.000 μασκών προσώπου που θα χρησιμοποιηθούν ως εξοπλισμός ατομικής προστασίας. Τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω lockdown για τον COVID-19, λάνσαρε μπλουζάκια που έγραφαν «Check Yo Self Before You Wreck Yo Self», από το ομώνυμο τραγούδι του σε συνεργασία με τον κατασκευαστή Black Out, με έσοδα να πηγαίνουν προς όφελος των εργαζομένων στον τομέα της υγείας πρώτης γραμμής.

Το «Oh Hell No» της Sony είναι το δεύτερο έργο που εγκαταλείπει ο Ice Cube τους τελευταίους μήνες. Ο ράπερ που έγινε ηθοποιός επρόκειτο να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία πυγμαχίας «Flint Strong» ωστόσο για άγνωστο ακόμα λόγο αποχώρησε. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ