Κινηματογραφος

Η Κριστίνα Ρίτσι έμαθε τι σημαίνει «γκέι» στα εννιά της από τον Τζόνι Ντεπ

H γνωστή ως «Wednesday Addams» από την «Οικογένεια Addams»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πώς ο Τζόνι Ντεπ εξήγησε στην Κριστίνα Ρίτσι τι σημαίνει "γκέι", όταν ήταν 9 ετών
Kριστίνα Ρίτσι © Getty Images/Ideal Image

Kριστίνα Ρίτσι: Πως έμαθε τι σημαίνει γκέι. 

Η Κριστίνα Ρίτσι βρισκόταν στα γυρίσματα της πρώτης της ταινίας «Γοργόνες» -του 1990 παίζοντας στο πλευρό της Σερ και της Γουινόνα Ράιντερ, η οποία τότε είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε, σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό θυμήθηκε την ημέρα που έμαθε τι σημαίνει ο όρος «ομοφυλοφιλία» στο πλατό του σετ.

«Θυμάμαι πως στο πλατό είχε προκύψει ένα θέμα, με έναν άνθρωποι που δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με κάποιον άλλον. Ρώτησα τη Γουινόνα ποιος ήταν ο λόγος του εκνευρισμού. Μου απάντησε “μάλλον είναι ομοφοβικός”. Δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη. Όπως δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν μου είπε τη λέξη 'ομοφυλόφιλος'.

Της ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε. Δεν έβρισκε τον τρόπο και αποφάσισε να πάρει στο τηλέφωνο τον Ντεπ. Ο τρόπος που βρήκε ο Τζόνι να με ενημερώσει ήταν ο πιο απλός που υπήρχε. Μου είπε “γκέι είναι ένας άνδρας που θέλει να κάνει σεξ με άλλον άνδρα και μια γυναίκα που θέλει να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα”. Ήταν τόσο ξεκάθαρος που αρκέστηκα σε ένα 'α, ΟΚ'”, πριν τερματίσει την κλήση».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην υποψήφια για Emmy, τηλεοπτική σειρά του Showtime, με τίτλο Yellowjackets.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ