Κινηματογραφος

Black Panther: Wakanda Forever – Με Μπομπ Μάρλεϊ το πρώτο teaser trailer

Ο φόρος τιμής στον Chadwick Boseman - Πότε κάνει πρεμιέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
black

Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο επίσημο teaser trailer του «Black Panther: Wakanda Forever».

Η Marvel Studios αποκάλυψε ένα τρέιλερ για το «Black Panther: Wakanda Forever» — το πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας «Black Panther» — το οποίο είπε ότι θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 11 Νοεμβρίου.

Το teaser, που προβλήθηκε το Σάββατο στο Comic-Con International στο Σαν Ντιέγκο, περιλαμβάνει πολλά μέλη του καστ από την πρώτη ταινία, καθώς και έναν φόρο τιμής στον Chadwick Boseman, ο οποίος έπαιξε έναν από τους πρωταγωνιστές, τον King T'Challa. Ο Boseman, του οποίου η εικόνα εμφανίζεται σε μια τοιχογραφία στο teaser, πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου σε ηλικία 43 ετών το 2020.

Η ταινία ακολουθεί τη βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), τη Shuri (Letitia Wright), τον M'Baku (Winston Duke), τον στρατηγό Okoye (Danai Gurira) και την επίλεκτη ομάδα γυναικών πολεμιστών Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Ayo, την οποία υποδύεται η Florence Kasumba) που αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T'Challa», ανέφερε το στούντιο το Σάββατο σε δελτίο τύπου.

«Καθώς οι Wakandan προσπαθούν να αγκαλιάσουν το επόμενο κεφάλαιο τους, οι ήρωες πρέπει να ενωθούν μαζί με τη βοήθεια του War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) και του Everett Ross (Martin Freeman) και να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda», το στούντιο. προστέθηκε.

Το τρέιλερ - μια οπτικά εκθαμβωτική ματιά στον μελλοντικό κόσμο της Wakanda - είναι σε διασκευή του τραγουδιού του Bob Marley "No Woman, No Cry". Ο Ludwig Goransson, ο συνθέτης της ταινίας, την περιέγραψε ως «μια ακουστική πρώτη ματιά του Wakanda Forever».

Ο «ηχητικός κόσμος» για την ταινία, είπε στη δήλωση, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιών στο Μεξικό και τη Νιγηρία, όπου ο ίδιος και άλλοι συνεργάστηκαν με παραδοσιακούς μουσικούς για να μάθουν για τα «πολιτιστικά, κοινωνικά και ιστορικά πλαίσια της μουσικής τους».

Στη συνέχεια, έφτιαξαν έναν κατάλογο ορχηστρικών και φωνητικών ηχογραφήσεων μαζί με αυτούς τους καλλιτέχνες και «άρχισαν να χτίζουν ένα μουσικό λεξιλόγιο για τους χαρακτήρες, τις ιστορίες και τις κουλτούρες των Talocan και Wakanda», είπε ο Goransson, προσθέτοντας ότι η ιδέα ήταν να δημιουργήσουν «ένα καθηλωτικό και συναρπαστικό ηχητικό κόσμο για την ταινία».

Δείτε το τρέιλερ:

Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever | Official Teaser

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ