Κινηματογραφος

Όσκαρ 2021: Τι περιλαμβάνει η τσάντα δώρων της φετινής τελετής

Από σφυρί έκτακτης ανάγκης μέχρι ταξίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραβεία Όσκαρ
Βραβεία Όσκαρ © EPA

Η τσάντα δώρων των Οσκαρ για το 2021 έχει δώρα συνολικής αξίας 60.000 δολαρίων - Αναλυτικά τα δώρα που θα δοθούν σε υποψήφιους για βραβείο

Μία τσάντα με δώρα πάντα συναρπάζει, πόσο μάλλον όταν είναι για τα βραβεία Όσκαρ. 

Πλέον είναι γνωστό το περιεχόμενο της τσάντας που θα δοθεί από το γραφείο μάρκετινγκ του Λος Άντζελες Dinstinctive Assets στους υποψήφιους για τα βραβεία Α' ανδρικού και γυναικείου ρόλου. Β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου και σκηνοθεσίας.

Θυμίζουμε πως το περιεχόμενο της περσινής τσάντας στοίχιζε 225.000 δολάρια και περιελάμβανε αντικείμενα όπως ένα έξυπνο σουτιέν, μια κορδέλα διαλογισμού και ένα ταξίδι με υποβρύχιο.    

Ανάμεσα στα φετινά δώρα είναι ένα σφυρί έκτακτης ανάγκης από την φιλοζωική εταιρεία Peta, που σπάει τζάμια, ένα πακέτο με 50 μάσκες, ένα πακέτο διακοπών σε ξενοδοχείο στη Σουηδία. 

Η λίστα με τα δώρα γνωστοποιήθηκε από το Variety και περιλαμβάνει εκτός των προαναφερθέντων, μία πλαστική εγχείρηση από το Art Lipo, έναν οδηγό ευτυχίας και το επιτραπέζιο παιχνίδι Exploding Kittens.

 

 

Επίσης, υπάρχουν πολλά gadget, όπως μια συσκευή βελονισμού, ένα GPS για κατοικίδια και ένα αντίγραφο του παιδικού βιβλίου Change-Maker Village του Mel Kaspin Blume.

Τα διαθέσιμα δώρα, στη σακούλα, αξίας 60.000 δολαρίων, περιλαμβάνουν ακόμα  εκδρομές στις Μπαχάμες, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα νησιά Φίτζι, Τερκς και Κάικος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ