Κινηματογραφος

Η Cardi B πρωταγωνίστρια στη νέα κωμική ταινία «Assisted Living»

Η βραβευμένη ράπερ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες», το 2019.

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Cardi B στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού το 2019
Η Cardi B στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού το 2019 © ΑΠΕ/Ian Langsdon

Η Cardi B θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμωδία με τίτλο «Assisted Living» και σενάριο της Kay Oyegun («This Is Us»).

Μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες» («Hustlers», 2019) στο πλευρό των Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου και Lizzo, η Cardi B θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Assisted Living», μια παραγωγή της αμερικανικής εταιρείας Paramount.  

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, πρόκειται για κωμωδία στην οποία η –βραβευμένη με Grammy– ράπερ θα υποδυθεί την Άμπερ, «μια μικροαπατεώνισσα που θα βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση όταν μια ληστεία παίρνει άσχημη τροπή». Στην προσπάθειά διαφυγής από τον νόμο και τους πρώην συνεργάτες της, η Άμπερ θα κρυφτεί στο γηροκομείο όπου κατοικεί η γιαγιά της -με την οποία δεν έχει καλή σχέση-μεταμφιεσμένη σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Κι ενώ δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας, το μόνο στοιχείο που γνωρίζουμε είναι ότι το φιλμ είναι βασισμένο στο πρωτότυπο σενάριο της σεναριογράφου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του NBC «This Is Us» Kay Oyegun.  

Εκτός όμως από την επερχόμενη κωμωδία, η Cardi B συμμετέχει και στο φιλμ δράσης «F9», σίκουελ του «The Fate of the Furious» (2017) που ανήκει στη σειρά ταινιών «Fast & Furious». Έπειτα από αρκετές αναβολές στην ημερομηνία κυκλοφορίας, το «F9» αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες την άνοιξη του 2021.

Για την ώρα, οι θαυμαστές της ράπερ μπορούν να την παρακολουθήσουν σε δοκιμασίες που προσπαθεί να μάθε νέες δεξιότητες και αναλαμβάνει δοκιμασίες όπως να γίνει πυροσβέστης, δασκάλα, μπαλαρίνα, στο «Cardi Tries», την δική της σειρά στο Facebook που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020.

Η Cardi B ξεκίνησε την καριέρα της με τη συμμετοχή στο ριάλιτι σόου του μουσικού τηλεοπτικού δικτύου VH1 «Love and Hip-Hop» όπου εμφανίστηκε από το 2015 έως το 2017. Το πρώτο της άλμπουμ «Invasion of Privacy» από το 2018 έγινε τρεις φορές πλατινένιο. Από τότε έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως οι «Bodak Yellow», «I Like It» και «WAP».

Στην τηλεόραση, υπήρξε κριτής και παραγωγός στην εκπομπή μουσικού διαγωνισμού του Netflix «Rhythm + Flow».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ