Κινηματογραφος

Δείτε online την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Η γκανγκστερική μαύρη κωμωδία του Γιάννη Οικονομίδη, σε online 4K προβολές από τις 25 έως τις 27 Δεκεμβρίου.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς
Βίκυ Παπαδοπούλου και Βασίλης Μπισμπίκης Ι Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς

Ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» σε πρώτη online προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα.

Σε μία χρονιά που η πανδημία «τα πήρε και τα σήκωσε» όλα, η ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη ξεχώρισε καλλιτεχνικά και εμπορικά (καμιά φορά αυτά τα δύο στοιχεία δεν «πηγαίνουν» μαζί, αν αναφερόμαστε στον ελληνικό κινηματογράφο).

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - Official Trailer


Με περισσότερα από 35 χιλιάδες εισιτήρια, η «Μπαλάντα» ήταν μία από τις εμπορικές ταινίες μίας χρονιάς που οι αίθουσες έμειναν και παραμένουν κλειστές για μεγάλο διάστημα. Είχε ακόμα μέλλον στις αίθουσες, για πολλά περισσότερα εισιτήρια, με το word of mouth να είναι με την πλευρά της.

Μπορείτε να διαβάσετε ξανά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Οικονομίδης στην Athens Voice, λίγες μέρες πριν το πρώτο lockdown του Μαρτίου. 

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» σε πρώτη online προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα.

Μπορείτε να απολαύστε την ταινία από την άνεση του σπιτιού σας και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για Κωφούς και Βαρήκοους στις 25/12, 26/12 και 27/12. Η προβολή-online εισιτήριο κοστίζει 7,90 €.

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», επανέρχεται στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με μια ταινία στην οποία παρουσιάζει το γκροτέσκο της ανθρώπινης συμπεριφοράς με οργή αλλά και τρυφερότητα, πάντα με τη γνωστή «οικονομιδική» σκληρή γλώσσα, εμπλουτισμένη με κοφτερό χιούμορ.

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς
Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς

Σύνοψη
Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ