Κινηματογραφος

Avatar 2: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία

Είχαν σταματήσει λόγω κορωνοϊού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avatar
Avatar 2 © IMDB

Τα γυρίσματα είχαν σταματήσει λόγω πανδημίας και τα νέα ανακοίνωσε στο instagram ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λαντάου.

Σε τροχιά γυρισμάτων μπαίνει ξανά το «Avatar 2» του Τζέιμς Κάμερον μετά την παύση που αναγκαστικά έκανε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως γνωστοποίησε ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λαντάου, τα γυρίσματα ξεκινούν ξανά αυτή τη βδομάδα στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Κάμερον έχει σκοπό να γυρίσει τέσσερα σίκουελ το να πίσω από το άλλο, κι ενώ τα γυρίσματα είχαν σταματήσει ο ίδιος συνέχιζε να δουλεύει πάνω στην ταινία απομακρυσμένα μαζί με την εταιρεία των εφέ Weta Digital και, παρόλο τα όσα έχουν συμβεί με την πανδημία, παραμένει αρκετά αισιόδοξος στο ότι το πρώτο από αυτά θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021.

Να θυμίσουμε πως το cast της ταινίες θα αποτελείται από τους Σαμ Γουόρδινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου 2021.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ στην ταινία «Marty Supreme» σε σκηνοθεσία Τζος Σάφντι
Marty Supreme: Το Όσκαρ στον κύριο Τιμοτέ Σαλαμέ, παρακαλώ

Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου

Ύβρις της ανθρωπότητας
Η ύβρις της ανθρωπότητας: Το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προκαλεί βαθιά ανησυχία

Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον. 

Kontinental 25
Kontinental 25: Ο Ράντου Ζούντε εναντίον όλων

Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY