Κινηματογραφος

«Ο Ιρλανδός» έχει trailer: Ντε Νίρο, Πατσίνο και Πέσι στο επικό saga του Σκορσέζε

Ατάκες, έγκλημα και μυστήριο στις πρώτες σκηνές της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Irishman | Official Teaser

«Ο Ιρλανδός»: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι και Χάρβεϊ Καϊτέλ.

Ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί που άφησαν εποχή στο σινεμά και τα γκανγκστερικά φιλμ επιστρέφουν προσεχώς στις οθόνες μας. Η πολυαναμενόμενη ταινία «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, που θα δούμε από το Netflix, έχει το πρώτο της τρέιλερ και οι σινεφίλ έχουν μια νέα άφιξη στα must see της χρονιάς. Οσκαρικοί τύποι, ατάκες από «καλά παιδιά», μεγάλη περιέργεια.  

irishman_unit_firstlook_2.jpg

Οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Χάρβεϊ Καϊτέλ πρωταγωνιστούν στο επικό saga για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, όπως την αφηγείται ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ένας απατεώνας και πληρωμένος δολοφόνος που δούλεψε μαζί με μερικές από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες του 20ού αιώνα. Γεφυρώνοντας δεκαετίες, η ταινία καταγράφει ένα από τα μεγαλύτερα, άλυτα μυστήρια της Αμερικάνικης ιστορίας, την εξαφάνιση του Τζίμι Χόφα, θρυλικού αφεντικού εργατικής ένωσης, και προσφέρει ένα μεγαλειώδες ταξίδι μέσα από τους κρυφούς διαδρόμους του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του διεργασίες, έχθρες και συνδέσεις με τη μαζική πολιτική.

Η ταινία παραγωγής του συνδρομητικού διαδικτυακού καναλιού βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» (Ι Heard You Paint Houses) που κυκλοφόρησε το 2004. Με τη φράση «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων στη δική τους αργκό εννοούσαν «σκοτώνεις ανθρώπους». Το σενάριο του «Ιρλανδού» υπογράφει ο Στίβεν Ζάιλιαν (Η Λίστα του Σίντλερ) . 

Ο Φρανκ Σίραν, που απεβίωσε το 2003, είχε εκμυστηρευτεί στο συγγραφέα Τσαρλς Μπραντ πως εκτέλεσε εντολές του Ράσελ Μπαφαλίνο, μαφιόζου ηγέτη, στην υπόθεση δολοφονίας του Τζίμι Χόφα. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδύεται τον Φρανκ Σίραν, ο Αλ Πατσίνο τον Τζίμι Χόφα και ο Τζο Πέσι τον Ράσελ Μπαφαλίνο. 

Στο καστ της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, συναντάμε επίσης τους Ρέι Ρομάνο, Μπόμπι Καναβάλε, Άννα Πάκουιν, Στίβεν Γκράχαμ, Στεφανί Κουρτζούμπα, Τζακ Χιούστον, Κάθριν Ναρντούτσι, Τζέσι Πλίμονς, Ντομενίκ Λομπαρντοζί, Πολ Χέρμαν, Γκάρι Μπασαράμπα, Μαρίν Άιρλαντ.

Στο πολυαναμενόμενο φιλμ με προϋπολογισμό 140 εκατομμυρίων δολαρίων χρέη παραγωγής ανέλαβαν οι Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιν Ρόζενταλ, Έμα Τίλινγκερ Κόσκοφ, Ίρβιν Γουίνκλερ, Τζέραλντ Τσαμαλς, Γκαστόν Πάβλοβιτς και Ράνταλ Έμμεττ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ