- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
James Bond: Την Πέμπτη θα μάθουμε το καστ της νέας ταινίας
Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα φορέσει για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου
Το καστ της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον διάσημο πράκτορα θα αποκαλυφθεί αύριο.
Το καστ και ο τίτλος της επόμενης ταινίας του διάσημου μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ θα αποκαλυφθούν αύριο Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα αναμεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο την εταιρεία Universal.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν «σε απευθείας σύνδεση από έναν εικονικό προορισμό του saga 007» και θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει στο διαδίκτυο από τις 15.10 ώρα Ελλάδας.
Οι θαυμαστές καλούνται να θέσουν τα ερωτήματά τους για την 25η ταινία με τις περιπέτειες του Βρετανού κατασκόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #BOND25. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τους συντελεστές της ταινίας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, 51 ετών, θα φορέσει για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου, αν και είχε ανακοινώσει το 2017 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μεταξύ των πρωταγωνιστών θα βρίσκεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού, που είχε υποδυθεί τη Μαντλέν Σουάν στο Spectre, όπως και οι Βρετανοί Μπεν Γουίσοου, που επιστρέφει στον ρόλο του Q και Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του Μ.
Η βρετανική ταμπλόιντ Mirror έγραψε πως σκηνές της ταινίας έχουν ήδη γυριστεί στη Νορβηγία και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη Τζαμάικα ή την Ιταλία.
Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα.
Γεννηθείς το 1977 στην Καλιφόρνια, ο Φουκουνάγκα αντικατέστησε τον Βρετανό Ντάνι Μπόιλ, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη του Slumdog Millionnaire, που αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018 λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών».
Η αλλαγή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2019, ωστόσο, το χρονοδιάγραμμα μετατέθηκε για τις 8 Απριλίου 2020, σύμφωνα με ιστότοπους που εξειδικεύονται στον κινηματογράφο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βρετανός ηθοποιός επιβεβαίωσε την επόμενη ταινία του μετά την «Οδύσσεια»
Μέσα από τα μάτια της Άννας, το οικογενειακό δράμα ασκεί αλληγορική κριτική στην καταπίεση της φρανκικής περιόδου
Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας υπόσχεται νέες οικογενειακές ανατροπές
Η νέα ταινία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν εντυπωσιάζει οπτικά και έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, με τη βία να αποδυναμώνει κάπως την ουσία της
Δύο καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές σε Αμύνταιο και Νάουσα, μια μοναδική εμπειρία θερινού σινεμά μέσα στη φύση
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Η κατασκευή ήταν φτιαγμένη από χαρτόνι και τοποθετημένη πάνω σε μια μικρή πλατφόρμα με τέσσερις τροχούς
Η ταινία επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα «Ορίζοντες»
Είκοσι ταινίες συμμετέχουν φέτος στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα διεκδικώντας τον Χρυσό Λέοντα
Από την «Αστέρω» το 1959 ως το 1973 με την ταινία «Η Μαρία της Σιωπής
Το θέατρο Επί Κολωνώ ανοίγει τον εξωτερικό του χώρο και φέτος σε κινηματογραφικές προβολές
Χαμηλό κόστος, υψηλές φιλοδοξίες και έντονη κριτική για τη νέα AI παραγωγή
«Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δε μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα»
Η Χοτλ γεννήθηκε σε οικογένεια κωφών και χρησιμοποίησε άπταιστα τη νοηματική γλώσσα
Το καστ αστέρων αποκαλύπτεται στο νέο υπερθέαμα της Marvel που κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο
Η αναφορά που έκανε στο ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ
Tην αποκάλυψε έκανε ο επικεφαλής της εταιρείας
«Πρέπει να έχεις μια καταπληκτική ιδέα, για να κάνεις κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 55χρονος σκηνοθέτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.