- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Avengers 4: Το πρώτο τρέιλερ και ο τίτλος της νέας ταινίας αποκαλύφθηκαν
Η ταινία που όλοι οι φαν της Marvel περιμένουν
Όσοι είδαν την περασμένη άνοιξη το «Avengers: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» δεν σταμάτησαν λεπτό να περιμένουν το όποιο στοιχείο για το τι θα ακολουθούσε την νίκη του Θάνος και την εξαφάνιση του μισού πληθυσμού του σύμπαντος. Η Marvel, ωστόσο, φρόντισε να μην μαρτυρήσει τίποτα, που να προδίδει την πλοκή του σεναρίου, σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην έχει δημοσιεύσει ούτε καν τον τίτλο της ταινίας για μήνες.
Η μυστικότητα αυτή, όμως, πλέον δεν υφίσταται, αφού η Marvel μέσα σε μία μέρα μας έδωσε τον τίτλο, αλλά και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Έτσι, το τρέιλερ του «Avengers: Endgame» ξεκινά με τον χαμένο στο διάστημα Τόνι Σταρκ να πλησιάζει στον θάνατο του, μην έχοντας άλλη τροφή και νερό και διαθέτοντας οξυγόνο μόνο για μία ακόμη μέρα, και να αποχαιρετά την Πάιπερ. Την ίδια στιγμή στη Γη, ο Στιβ Ρότζερς, η Νατάσα Ρομανόφ και ο Μπρους Μπάνερ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ βλέπουμε ότι σίγουρα μέσα στο 50% του πληθυσμού που επέζησε βρίσκονται η Νέμπουλα, ο Θορ, ο Κλιντ Μπάρτον και ο Σκοτ Λανγκ.
Η ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου, θα σκηνοθετηθεί από τους Άντονι και Τζον Ρούσο, όπως και η προηγούμενη, ενώ είναι γνωστό ότι σε αυτήν θα δούμε ένα από τα τελευταία κινηματογραφικά περάσματα του Σταν Λι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθαρόαιμη περιπέτεια κλιμακούμενου σασπένς και αμείωτης δράσης, που απευθύνεται τόσο στους φαν του Μπραντ Πιτ όσο και στους ζωόφιλους.
Χειμαρρώδης περιπέτεια που ποντάρει στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα η οποία σχηματίζεται από τα υπαρξιακά άγχη των ηρώων
Παρότι το υλικό για κάτι πιο καινοτόμο είναι εκεί, η σκηνοθέτρια Τζόρτζια Όκλεϊ προτιμά να βασιστεί μόνο στις αψεγάδιαστες ερμηνείες και το υψηλό επίπεδο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Το φιλμ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα βραβεία Goya
Στήριξη του Ελληνικoύ σινεμά, των νέων δημιουργών και της σύγχρονης κινηματογραφικής δημιουργίας
Έντονες επικρίσεις δέχεται ο σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτζογκ για την αμφιλεγόμενη επιλογή του
Ένα προσωπικό ταξίδι στην οπτικοακουστική μνήμη του Λιβάνου, φτιαγμένο εξολοκλήρου από αρχειακό υλικό
Ο σταρ του Χόλιγουντ δηλώνει πως η ΑΙ δεν θα φέρει το τέλος του κινηματογράφου
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου
Μια 13χρονη και μια υποψήφια Playmate
H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα παραλάβει το Womenlands Excellence Award
«Μετακομίζει» στο Eurimages του Συμβουλίου της Ευρώπης
To φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου
Οι κριτικές ήταν συντριπτικά θετικές, με την ταινία να συγκεντρώνει ποσοστό 95% στο Rotten Tomatoes
Πότε θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη
Γιατί δημιουργήθηκαν ερωτήματα
Το 1974 μάς χάρισε μία από τις σπουδαιότερες ερμηνείες της καριέρας του ως «Νομοταγής Πολίτης»
Συντονίζει ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος - Την Kυριακή 4 Οκτωβρίου
Η νέα εκδοχή του Ζακ Κρέγκερ συγκεντρώνει 97% στο Rotten Tomatoes
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.