Κινηματογραφος

Τα «Κακά Παιδιά» επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη μετά από 15 χρόνια

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το Instagram των πρωταγωνιστών

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmtcyotq1ode0of5bml5banbnxkftztgwmtq4mjgymji._v1_.jpg
© Imdb

15 χρόνια μετά το «Τα Κακά Παιδιά II» και 23 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι πρωταγωνιστές της Γουίλ Σμίθ και Μάρτιν Λόρενς ανακοίνωσαν από τον προσωπικό λογαριασμό αρχικά του δεύτερου και μετέπειτα του πρώτου στο Instagram ότι η τρίτη ταινία της σειράς είναι πλέον επίσημα καθοδόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life ? We back!! @martinlawrence

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

 

Ήδη από το 2008 είχε αρχίσει να συζητιέται το ενδιαφέρον για την παραγωγή της ταινίας, ενώ το 2009 η Columbia Pictures έβαλε εμπρός την συγγραφή του σεναρίου της. Ωστόσο, τα γυρίσματα της ταινίας συνεχώς καθυστερούσαν άλλοτε για οικονομικούς λόγους (οι δύο πρωταγωνιστές είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood), άλλοτε λόγω παραιτήσεων κάποιων εκ των συντελεστών και άλλοτε ώστε να μην συμπέσει η πρεμιέρα της ταινίας με άλλες, όπως το «Wonder Woman 1984», οι οποίες είναι πιθανό να την «νικήσουν» στο κόψιμο των εισιτηρίων.

Η συνέχεια της σειράς κωμικών ταινιών δράσης, η οποία παρακολουθεί δύο αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών του Μαϊάμι, θα τιτλοφορείται ως «Bad Boys for Life» (Κακά Παιδιά για Πάντα) και έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2020. Οι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία του σεναρίου του Κρις Μπρέμνερ, το οποίο για την ώρα δεν είναι γνωστό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ