Κινηματογραφος

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι πρωταγωνιστεί στο νέο γκανγκστερικό δράμα του Γκάι Ρίτσι

Η παλιά και η σύγχρονη βιομηχανία ναρκωτικών έρχονται σε σύγκρουση

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmtk2ntk3mdm1nf5bml5banbnxkftztgwodc0mzq4mde._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg
© Mary Cybulski - © 2013 Paramount Pictures

Ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγωγή της ταινίας «Αλαντίν» και ενώ φημολογείται η συμμετοχή του στη τρίτη ταινία «Σέρλοκ Χολμς» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Γκάι Ρίτσι έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει την παραγωγή της ταινίας «Toff Guys», της οποίας το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Ιβάν Άτκινσον και Μαρν Ντέιβις. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπεκινσέιλ (Underworld) και Χένρι Γκόλντινγκ (Τρελοί, πλούσιοι Ασιάτες), ενώ πλέον λέγεται ότι στην ταινία θα δούμε και τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μάθιου ΜακΚόναχι (Dallas Buyers Club).

Αν έπρεπε να κατηγοριοποιήσουμε το «Toff Guys», θα λέγαμε ότι μάλλον θα αποτελέσει ένα κλασικό βρετανικό γκανγκστερικό δράμα, αφού κεντρικό του θέμα είναι η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό ευρωπαϊκό σύστημα μαύρου χρήματος – σκεφτείτε κάτι σαν την οικογένεια Κορλεόνε – και την σύγχρονη βιομηχανία μαριχουάνας. Συγκεκριμένα, η ταινία παρακολουθεί έναν Βρετανό βαρόνο των ναρκωτικών, που προσπαθεί να εξαργυρώσει την πολύ επικερδή αυτοκρατορία του πουλώντας την σε μία δυναστεία δισεκατομμυριούχων από την Οκλαχόμα.

Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους, ωστόσο ξέρουμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ