Κινηματογραφος

Φάρελ: Η νέα ταινία του Λάνθιμου θα κάνει το "Lobster" να μοιάζει με ταινία για παιδιά

Τι είπε ο 40χρονος ηθοποιός για τη συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337183-701203.jpg

Τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία - θρίλερ, “The killing of a sacred deer” («Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού») ξεκίνησε ο Έλληνας σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος.

Γραμμένο και πάλι από κοινού από τον σκηνοθέτη και τον Ευθύμη Φιλίππου, το "The Killing of a Sacred Deer" αφηγείται την ιστορία ενός χειρουργού, ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του, ένα έφηβο αγόρι. Μόνο που η συμπεριφορά του αγοριού θα αποδειχθεί προβληματική και θα θέσει σε κίνδυνο την οικογενειακή γαλήνη του με τη σύζυγό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη νέα ταινία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Νικόλ Κίντμαν και Κόλιν Φάρελ. Μάλιστα, ο 40χρονος ηθοποιός, μιλώνας στο “Indiewire" για τη νέα συνεργασία του με τον Έλληνα σκηνοθέτη, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το "The killing of a sacred deer” θα κάνει το “Lobster" («Αστακός») να μοιάζει με ταινία για παιδιά».

Κόλιν Φάρελ - Νικόλ Κίντμαν

Αναφορικά δε με τον ίδιο τον Έλληνα σκηνοθέτη και σεναριογράφο, ο Φάρελ δήλωσε: «Ο Λάνθιμος, ο οποίος συν-έγραψε την ταινία μαζί με τον  Ευθύμη Φιλίππου, είναι κάποιος που ενδιαφέρεται για τα όρια του ανθρώπου, για τη μοναξιά, το πώς μαθαίνουμε μέσα από το παράδειγμα και μέσω της παρατήρησης, τον τρόπο που θα ακολουθήσουμε ή θα σπάσουμε τους κανόνες».

Νικόλ Κίντμαν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ