- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις απειλές για αυτοκτονία
Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό δηλώνει ότι θύμωσε με το ατόπημα του γιου της.
Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε, δηλώνοντας πως πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.
Λίγες ώρες μετά τις απειλές του για αυτοκτονία, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο χορογράφος μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε, δηλώνοντας πως πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.
«Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη» δήλωσε στον Alpha.
«Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου και με προσέχουν και με νοιάζονται, οπότε αυτό είναι το σημαντικό» πρόσθεσε.
«Δεν ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή;» αναρωτιέται η μητέρα του
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό η οποία παραδέχτηκε ότι θύμωσε με τα ειρωνικά σχόλια του παιδιού της για τα κιλά και την εμφάνιση της κοπέλας που "ανέβασε" στα social media.
«Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, στενοχωρήθηκε γιατί το συζητήσαμε… Δεν καταλαβαίνει ώρες-ώρες. Τι να πω αυτό το παιδί! Είναι η έπαρση που έχει, δεν μπορώ να καταλάβω ώρες-ώρες. Είναι τόσο έξυπνος, τόσο εργατικός, είναι πανέξυπνος άνθρωπος γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρει. Έκανε λάθος, το παραδέχεται. Δεν το θεώρησε έτσι, αλλά το πήρε στην πλάκα του. Μία ζωή έτσι κάνει ο Τάσος, από μωρό παιδί μας έκανε όλους να γελάμε. Όλο τέτοιες κουταμάρες έκανε. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή; δεν μπορώ να καταλάβω» σημείωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φετινή παράσταση της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζεται στις 13 και 14 Ιουνίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.
Χορογραφώντας τον Γιώργο Χειμωνά
Μπήκαμε στα backstage της Λυρικής και καταγράψαμε την ατμόσφαιρα λίγο πριν η «Χρυσή Εποχή» του Κωνσταντίνου Ρήγου μεταμορφωθεί σε υπερθέαμα
Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ μεταμορφώνεται σε σύγχρονο Mardi Gras
Η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεσμού Τζένη Αργυρίου παρουσίασε τις δράσεις και τις συνέργειες για το 2026, που είναι αφιερωμένο στη μαγεία της τέχνης του χορού
Το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Compartments Dance Project» επιστρέφει στο Τρένο στο Ρουφ, δίνοντας φωνή σε νέες δημιουργίες
Η διεθνής χορεύτρια και χορογράφος μιλά για τη μαθητεία της δίπλα στην κορυφαία Γερμανίδα δημιουργό και το σόλο της «Inside Out»
Η χορογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE για τη νέα της παράσταση «Bones» στην Πλύφα
Μια παράσταση στο Εθνικό Θέατρο για την οικειότητα και το εύθραυστο των ανθρωπίνων σχέσεων
Μια διερεύνηση της σχέσης του σώματος με τον χρόνο και την εμπειρία
Η πρίμα μπαλαρίνα μάς μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα της «Λίμνης των Κύκνων», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου στην ΕΛΣ
«Η δίψα για αναγνώριση μπορεί να γίνει ένας μηχανισμός αυτοφθοράς»
Μια συζήτηση με τη χορογράφο, θεατρολόγο, χορεύτρια και performer
Ένας χορός που μπορεί να αφορά τον καθένα ή την καθεμία από εμάς αρκεί να το «λέει» η καρδούλα σου.
Οι επιμελητές Iλειάνα Δημάδη και Κωνσταντίνος Τζάθας εξηγούν γιατί
Γιατί τα στιγμιότυπα στα social media δεν αποτυπώνουν τη μαγεία του χορού;
Από τη Ρόδο στις διεθνείς σκηνές και τώρα στην Αθήνα με το νέο της σόλο «RE B OU ND»
Μια χορογραφία αφιερωμένη στη γέννηση, τη μεταμόρφωση και τη διαχρονικότητα του αιγυπτιακού πολιτισμού
Μια συζήτηση με την ερευνήτρια και καθηγήτρια χορού για τη σχέση του χορού με την υγεία και την ποιότητα ζωής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.