Φωτογραφια

iFocus: Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας ξεδιπλώνεται μπροστά στον «φακό» σας

Μάθετε για τα σεμινάρια και διεκδικήστε δώρα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iFocus: Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας ξεδιπλώνεται μπροστά στον «φακό» σας

iFocus: Τα σεμινάρια-workshops που διοργανώνει και o διαγωνισμός φωτογραφίας με πολλά δώρα

Είναι μαγική η φωτογραφία. Μπορεί να παγώσει τον χρόνο και να κρατήσει μια στιγμή για πάντα ζωντανή. Αυτό το εφηβικό και ελκυστικό όνειρο πολλών έρχεται να κάνει πραγματικότητα το iFocus. Το περιοδικό, η γκαλερί και τώρα οι εκδόσεις του iFocus είναι μέσα καλλιτεχνικής αλληλεπίδρασης και δράσεων γύρω από τη φωτογραφία που δίνουν την ευκαιρία σε ανερχόμενους και μη καλλιτέχνες, με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, όχι μόνο να προβάλουν το φωτογραφικό τους έργο, αλλά και να έρθουν σε επαφή με άλλους φωτογράφους, καθώς και το ίδιο το κοινό.

iFocus: Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας ξεδιπλώνεται μπροστά στον «φακό» σας

Παρά την πρόσφατη ίδρυσή της, η γκαλερί έχει καταφέρει να φιλοξενήσει με επιτυχία αξιόλογες εκθέσεις Ελλήνων και ξένων φωτογράφων. Παράλληλα, σε συνεργασία με σημαντικούς φωτογράφους, διεξάγονται διάφορα σεμινάρια-workshops («Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία», «Ανακαλύπτω το προσωπικό μου ύφος», «Δημιουργία portfolio και έκθεση φωτογραφίας», «Φτιάχνοντας τη δική μου φωτογραφική ιστορία», «Μετατρέποντας το φωτογραφικό μου έργο σε βιβλίο», «Φωτογραφία στον κινηματογράφο», «Σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης», «Σεμινάριο Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας», «Σεμινάριο φωτογράφησης γυμνού», «Σεμινάριο στουντιακής φωτογραφίας», «Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου», «Online Διαλέξεις πάνω στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία», «Αυτογνωσιακή Φωτογραφία», «Σεμινάριο φωτογραφίας για γονείς και παιδιά!»).

iFocus: Ο μαγικός κόσμος της φωτογραφίας ξεδιπλώνεται μπροστά στον «φακό» σας

Μη χάσεις!
Είτε ξεκινάτε τώρα τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία, είτε είστε έμπειροι φωτογράφοι, η ATHENS VOICE και το www.iFocus.gr σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 4 υποτροφίες στα σεμινάρια φωτογραφίας, μια φωτογραφική μηχανή Instax mini 12, ευγενική χορηγία της Fujifilm Hellas, και τρία τυπώματα σε αλουμίνιο 40 επί 60, ευγενική χορηγία της εταιρίας Ψηφιακό Τύπωμα, και σας προ(σ)καλούν να λάβετε μέρος. Δείξτε μας τη δική σας φωτογραφική προσέγγιση και κερδίστε!

Στοά Όπερας, Ακαδημίας 57 & Ιπποκράτους 13, 2103647088, www.ifocus.gr Fb: IFocus.gr insta: ifocus_gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY