Φωτογραφια

Μήπως είσαι ο καλύτερος φωτογράφος της πόλης;

Στο Athens Photo Marathon θα φωτογραφίσεις ασταμάτητα

133065-302720.jpg
Μαρίνα Μπουκουμάνη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323427-665848.png
Γρηγόρης Θανόπουλος

Μια γιορτή φωτογραφίας θα ξεκινήσει στην πόλη στις 25 Σεπτεμβρίου γι' αυτό, αν είσαι λάτρης, πάρε τη φωτογραφική σου και βγες να αποτυπώσεις πτυχές της πολύπλευρης Αθήνας. Εκτός από δώρα θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις και μια συμμέτοχη σε έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας διοργανώνει το Athens Photo Marathon με την υποστήριξη της Nikon, στα πλαίσια του Athens Photo Festival 2016 που πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σε μια εποχή που η εικόνα είναι το ισχυρότερο μέσο επικοινωνίας, το Athens Photo Marathon, η μεγαλύτερη φωτογραφική διοργάνωση διαγωνιστικού χαρακτήρα στην Ελλάδα με μότο «We are all photographs» καλεί τους επίδοξους φωτογράφους αυτής της πόλης σε ένα μοναδικό φωτογραφικό δρώμενο.

Με όχημα τη φωτογραφική σου μηχανή μπορείς να λάβεις μέρος σε έναν φωτογραφικό «μαραθώνιο», προσεγγίζοντας με τη δική σου οπτική μέσα σε 6 ώρες 4 θέματα με επίκεντρο την πόλη.

gdfhgdfghd

Το Athens Photo Marathon κάνει τη διαφορά και ξεφεύγει από τα όρια ενός συμβατικού διαγωνισμού και προτείνει να δούμε την πόλη που ζούμε, μια πόλη που αλλάζει, με άλλο βλέμμα. Ο διαγωνισμός αυτός βασίζεται στη διάθεση για πειραματισμό, έκφραση και δημιουργία και όχι απαραίτητα στην τεχνική γνώση του φωτογραφικού μέσου.

Φέτος η διοργάνωση θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμέτοχων και μια ειδική έκθεση με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2017.

Μπορείς να δηλώσεις συμμέτοχη στην ιστοσελίδα του Athens Photo Marathon.

Info: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, 11:00-18:00. Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ