Εικαστικα

Μιχαήλ Νικολιδάκης – Sarah Deslandes

Σχέδια, χαρακτικά, γλυπτά και βίντεο στο χώρο τέχνης art.estate.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14985-41320.gif

Ο Μιχαήλ Νικολιδάκης και η Sarah Deslandes, δύο καλλιτέχνες απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Le Mans τις Γαλλίας , εκθέτουν σχέδια, χαρακτικά, γλυπτά και βίντεο στο χώρο τέχνης art.estate από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου του 2011.

Ο Μιχαήλ Νικολιδάκης, εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες των φυσικών υλικών για να απεικονίσει την τεράστια ποικιλία εκφράσεων του ανθρώπινου σώματος και παρουσιάζει μια σειρά από δεκαπέντε σχέδια προσώπων φτιαγμένων από σκόνη κάρβουνου καθώς και μια εγκατάσταση από μικρά πήλινα ανθρώπινα ομοιώματα.

Από την άλλη, η Sarah Deslandes ακολουθεί μια πιο διακριτική καλλιτεχνική πρακτική τόσο στην επιλογή των υλικών όσο και στις τεχνικές που χρησιμοποιεί (χαρακτική, σχέδιο, πορσελάνη, εγκατάσταση, φωτογραφία). Σ' αυτή την έκθεση, παρουσιάζει αντικείμενα απο πορσελάνη, σχέδια, αλλά και διάφορα χαρακτικά και γκοφράζ της που προέρχονται απο εκτενή ενασχόληση με την έννοια του μοτίβου.

Καθένας με τον τρόπο του και με τα υλικά του πειραματίζεται σε μια καλλιτεχνική συμπεριφορά και ανθρώπινη στάση, με σκοπό να διαμορφώσει μια μοναδική προσωπικότητα που καθρεφτίζεται στη δουλειά του καθενός.

INFO: Η έκθεση των Μιχαήλ Νικολιδάκη και Sarah Deslandes εγκαινιάζεται την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 στις 19:30 στο χώρο τέχνης art.estate, Κώστα Βάρναλη & Επιδαύρου 53, Χαλάνδρι. Για περισσότερες πληροφοριες απευθυνθείτε στο info@artestate.gr ή στο 210-6838692.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ