Design & Αρχιτεκτονικη

Gallery

Έκθεση “Message In A Bottle”, την Τρίτη 11 Μαΐου στις 19.00, στην Eleni Marneri Creative Gallery.

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6062-25652.jpg

Η Bettina Hillje δημιουργεί κοσμήματα από χρυσό και ασήμι δουλεμένα σε στρογγυλές γραμμές και μορφές. Πολύτιμοι λίθοι δένονται με χρωματιστά βότσαλα και γυαλάκια σμιλεμένα από τα κύματα της θάλασσας. Ο σχεδιασμός συλλαμβάνεται ως ένα παιχνίδι σχημάτων και χρωμάτων, ως έκφραση χαράς και θαλπωρής.

Η Μερόπη Ψαλλίδα προκειμένου να δημιουργήσει ένα φόντο για τα κοσμήματα επισκέπτεται τις παραλίες του Αιγαίου και φωτογραφίζει την ώρα που ανατέλλει ή δύει ο ήλιος. Χρησιμοποιώντας μεγάλους χρόνους λήψεις και φίλτρα, δημιουργεί ένα συνεχές κύμα που αντανακλά τα χρώματα του ουρανού και των γύρω βράχων, θυμίζοντας παστέλ ζωγραφιά.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τρίτη 11 Μαΐου στις 19.00 με δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Info:

Eleni Marneri Creative Gallery, Αγαθουπόλεως 3, Κυψέλη, 210 8619488, emarneri@otenet.gr. Από 11.05.10 έως 11.06.10., Δευ. Τετ. Σαβ. 10:00-15:30, Τρ. Πεμ. Παρ. 10:00-20:30.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

R-FORM space: Εξοχική κατοικία - Χαλκιδική
R-FORM space: Το αρχιτεκτονικό γραφείο που μετατρέπει χώρους σε εμπειρίες

«Το σημαντικότερο είναι να παραμένουμε πιστοί σε μια αρχιτεκτονική που βελτιώνει την καθημερινότητα και αφήνει θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον», τονίζει ο Πάνος Ευστρατίου.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY