- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Designlobby:o νέος "πρέσβης" της δυτικής δημιουργίας στην Ασία
"Είμαστε κάτι σαν φύλακες άγγελοι των ντιζάινερ"
Η εταιρεία DESIGNLOBBY.ASIA με έδρα το Βερολίνο - ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του ντιζάιν - φιλοδοξεί να αποτελέσει τον νέο πρέσβη της δυτικής δημιουργίας στις αναπτυσσόμενες αγορές των χωρών της Ασίας. Ιδρυτής της, ο Βασίλης Μπαρτζώκας, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Carteco.
Η DESIGNLOBBY.ASIA έχει σκοπό την αντιπροσώπευση σημαντικών εκπροσώπων της "δημιουργικής οικονομίας", όπως αυτή αναπτύσσεται στην Ελλάδα και συνολικά στην Δύση.
Η νέα εταιρεία προσφέρει σε ντιζάινερ, αρχιτέκτονες, φωτογράφους και συντηρητές έργων τέχνης υπηρεσίες που συμβάλλουν στην διείσδυση των έργων και στην προώθηση της δουλειάς τους στις μεγαλύτερες ασιατικές αγορές.
"Είμαστε κάτι σαν φύλακες άγγελοι των ντιζάινερ και της δουλειά τους, καθώς αναζητούμε ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά ταυτόχρονα και για τους δυνάμει πελάτες τους", δήλωσε στο ΕΜΕΑ.gr ο κ. Μπαρτζώκας. Μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν επαφές με επιχειρηματίες του χώρου του ντιζάιν και των τεχνών στην Ασία, ενώ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με επιχειρηματικό όμιλο στην Ταϊβάν.
Παράλληλα, προετοιμάζουν την συμμετοχή τους στην έκθεση Canton Fair που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου. Εκεί, θα προβληθεί το έργο μίας ομάδας εξαιρετικά ταλαντούχων δημιουργών από την Ελλάδα.
Πάντως, ο κ. Μπαρτζώκας διευκρινίζει ότι η εταιρεία DESIGNLOBBY.ASIA δεν έχει ελληνική σημαία, αλλά φιλοδοξεί να αντιπροσωπεύσει την ευρωπαϊκή δημιουργικότητα στο σύνολό της, συμβάλλοντας στην διάδοση και προώθησή της σε νέες και ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαμηλά έπιπλα, ουδέτερα χρώματα και μίνιμαλ διακόσμηση
Πιάτα, κεραμικά, δίσκοι και διακοσμητικά με σαρδέλες φέρνουν στο σπίτι τη χαλαρή, μεσογειακή αισθητική
Η οδός Κύπρου συγκεντρώνει τα περισσότερα διατηρητέα, ιστορικά και σπουδαία κτίρια της πόλης σε 350 μόλις μέτρα.
Τα έργα που έχει αναλάβει και η συνεργασία του με τον Sir Norman Foster και την ομάδα Foster + Partners
Συνεργάζεται με το Gaudí Foundation ως Official Partner της διεθνούς έκθεσης «GAUDÍ: Back to the Origins».
Luxury brands και beach clubs ράβουν το πιο κομψό καλοκαίρι
Η απάντηση θα δοθεί από όσα συμβούν στον χώρο και από όσα φύγουν από αυτόν
Δέκα χρόνια από τον θάνατό της, θυμόμαστε την πρωτοπόρο αρχιτεκτόνισσα, που μεταμόρφωσε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τα κομψά, φουτουριστικά έργα της
Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο με χρώμα, καμπύλες και φαντασία
Μια χιουμοριστική «διάκριση» που δείχνει τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της αρχιτεκτονικής στις βρετανικές πόλεις
Από τα καλοκαίρια της μικρής Τζάκι Μπουβιέ μέχρι τον Τομ Φορντ
Μπαμπού, φυτά και φυσικό φως μπορούν να κάνουν το μπάνιο σου να θυμίζει resort του Μπαλί
Ξεχάστε τα άκρα του μίνιμαλ και του μάξιμαλ. Ο μιντιμαλισμός είναι η νέα προσέγγιση στην εσωτερική διακόσμηση που συνδυάζει ισορροπία, λειτουργικότητα και προσωπικό στιλ.
Ο αρχιτέκτονας μιλά για την Αθήνα που αλλάζει
Το ξενοδοχείο 28 δωματίων που σχεδίασε ο Φίλιπ Σταρκ στο Cap Ferret, το κομψό και διακριτικό καταφύγιο των εύπορων και διάσημων Γάλλων, αποτελεί μια όαση ηρεμίας που ατενίζει τον Ατλαντικό.
Συγγνώμη, ποιος μένει εδώ τελικά;
Στην κατηγορία «Generative, Algorithmic, Parametric and AI-Assisted Design»
Το πρόγραμμα Blue-Green Tops επιχειρεί να μετατρέψει τα δώματα της πόλης σε μπλε-πράσινες στέγες που διαχειρίζονται το νερό και μειώνουν τη θερμοκρασία
Το στιλ διακόσμησης που βρίσκει ομορφιά στις ατέλειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.