- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημήτρης Καταλειφός: «Συνειδητά πια θα πω ότι η Αριστερά με απογοήτευσε»
Τι είπε σε συνέντευξή του στο Βήμα
Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν»,ο Δημήτρης Καταλειφός ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα και μίλησε στο Βήμα μεταξύ άλλων και για τις προσδοκίες του από την πολιτική.
Ο Δημήτρης Καταλειφός αναφέρθηκε στην καθημερινότητα και δηλώνει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε «κανένα αεράκι να φυσάει».
«Παρότι ήμουν πάντα με αριστερή προδιάθεση δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με αυτά που γίνονται» αναφέρει και συνεχίζει «Συνειδητά πια θα πω ότι με απογοήτευσε η Αριστερά. Αναγνωρίζω ότι είναι τρομερά δύσκολα τα πράγματα, γιατί υπάρχει κάτι πέρα από την Ελλάδα, που μας επιβάλλεται από έξω. Αλλά δυστυχώς δεν είδα κανέναν άλλο τόνο, κανένα άλλο ύφος. Και αυτό είναι απογοητευτικό».
«Αν μη τι άλλο ήθελα μία άλλη ηθική και αισθητική και δεν τη βλέπω. Με ένα άλλο αεράκι που περίμενα να φυσήξει. Αυτό το αεράκι δεν το είδα σε κανένα επίπεδο».
Ο Δημήτρης Καταλειφός επιστρέφει στον αγαπημένο του Χάρολντ Πίντερ και για πρώτη φορά μαζί με την 'Ολια Λαζαρίδου, θα παρουσιάσουν από 24 Μαΐου, τέσσερα μονόπρακτα, μια ιδέα του Μάνου Καρατζογιάννη, με τον τίτλο «Φωνές» στο Νέο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η χορογράφος μιλάει στην ATHENS VOICE για τη νέα της παράσταση «Bones» στην Πλύφα
Τα φαβορί πριν τις πρώτες πρόβες στη Βιέννη
Η προσωρινή «απόσταση» εξηγείται κυρίως από τα επαγγελματικά τους projects
Η φετινή περιοδεία του ξεκινά στις 27 Ιουνίου από το Δουβλίνο και περιλαμβάνει συνολικά έξι στάσεις
Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και στην Πειραιώς 260
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Aναφορές για ευρύτερη συνωμοσία - Προσπάθεια να αποκαλυφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Από τους στίχους του ΛΕΞ σε καρέ με μελάνι: o Δημήτρης - Κρις Αγκαράι μιλάει για την έμπνευση του επιδραστικού τραγουδιού και τη μεταμόρφωσή του σε κόμικ.
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Η Μπάνου Μουστάκ αναφέρεται στην ιδιαίτερη θέση της γυναίκας στον κόσμο του Ισλάμ της Ινδίας
Με ένα αστρονομικό ποσόν βγαίνει στην αγορά η διασημότερη κατοικία στο Λος Άντζελες, έργο του αρχιτέκτονα Πιέρ Κάνιγκ
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
«Ο κόσμος έχει ανάγκη από ρομάντζο»
Αυτό το βιβλίο να το διαβάσετε, γιατί μπορεί να σας σώσει. Αν θέλετε να σωθείτε – κι αν αντέχετε να σωθείτε.
Ο Πιτ Σίγκερ δεν έγραφε τραγούδια για να τα κρατά κανείς για τον εαυτό του
Η remastered έκδοση του κλασικού άλμπουμ κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου με πλούσιο αρχειακό περιεχόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.