- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.
Η Μαίρη Ραζή έγραψε στο Facebook: «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανάς! Έσκασα νυχτιάτικα. Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά "Ω τι κόσμος μπαμπά". Ήταν υπέροχος κι ευτυχώς που του το 'πα για να 'χω μια ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη καλό σου ταξίδι!»
Ο Γιάννης Κρανάς είχε αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες, καθώς και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.
«Τον γνώρισα στο θεσσαλικό θέατρο δουλέψαμε μαζί στο πειρασμό του Ξενόπουλου από τα πιο καλά παιδιά που γνώρισα στο θέατρο. Τώρα έμαθα πως έφυγε από κοντά μας τι κρίμα. Γιάννη μου καλό ταξίδι», έγραψε στα social media ο Νίκος Γιάννακας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Μία συζήτηση για τη σύγχρονη ελληνική παραγωγή και τον ρόλο της ΑΙ
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Οι κριτικές από την Αυστραλία μιλάνε ήδη για μία από τις καλύτερες περιόδους του γκρουπ
Μια θρυλική πορεία 60 και πλέον ετών στην αρχιτεκτονική, που συνεχίζει να εξελίσσεται σήμερα στο γραφείο Vikelas Architects με τον γιο του, Αλέξη Βικέλα
Η 79χρονη σταρ κυκλοφορεί νέο dance τραγούδι χρησιμοποιώντας AI
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Ειδώλια και ένα θαυμάσιο μαρμάρινο ανάγλυφο ανάμεσά τους
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.