- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Elvis, Marilyn και Audrey ξανά μαζί
Αστέρια του Hollywood και του διεθνούς πενταγράμμου σμίγουν για έναν διαγωνισμό blast from the past που «τα σπάει»
Φαντάζεσαι τα παγκόσμια σύμβολα της pop σκηνής των περασμένων δεκαετιών να ποζάρουν για τις διαφημίσεις των σημερινών brands; Πόσο μάλλον όταν αυτοί λείπουν από τη ζωή και από τη ζωή μας. Αυτόν τον «κόσμο» ονειρεύθηκε η πλατφόρμα designcrowd.com και προσκάλεσε τα μέλη της, δηλαδή 450.000 freelance designers από όλον τον πλανήτη, να πάρουν τις σημερινές καμπάνιες των super brands και με επεξεργασία να δημιουργήσουν τις πιο ανατρεπτικές εικόνες!
Μια πραγματική πρόκληση με το αποτέλεσμα να αποτελεί εύρημα με ισχυρές δόσεις virality και χιούμορ. Elvis Presley, Audrey Hepburn, James Dean, Bob Marley, John Lennon, Jimi Hendrix, Marilyn Monroe, Andy Warhol και πολλοί άλλοι αγαπημένοι αστέρες «ζωντανεύουν» και μεταμορφώνονται στους εκθαμβωτικούς πρωταγωνιστές δημοφιλών διαφημίσεων.
Elvis για Beats by Dr Dre

Συνώνυμο της pop και πατέρας της φρενίτιδας των μουσικών ειδώλων, ο Βασιλάς Elvis ποζάρει για το λανσάρισμα των ακουστικών Beats by Dr Dre.
Breakfast at McDonald’s

Ένα εκ των διαχρονικότερων συμβόλων της κομψότητας στην 7η τέχνη, η Audrey Hepburn, μας προσκαλεί για πρωινό στα McDonald’s – σατιρίζοντας την ταινία σταθμό στην καριέρα της «Breakfast at Tiffany’s».
Elvis Presley και Audrey Hepburn για Calvin Klein

Νέοι, πετυχημένοι, όμορφοι και sexy, το δίδυμο Elvis Presley και Audrey Hepburn γίνεται το ζευγάρι που ποζάρει για την καμπάνια του Calvin Klein!
Bob Marley για Nike

Ο πρίγκηπας της reggae σκηνής ποζάρει με fitness διάθεση για τη σειρά NikeFuel της Nike.
James Dean για Hoverboard

Ο επαναστάτης χωρίς αιτία aka James Jean με το πιο παιχνιδιάρικο και μελαγχολικό βλέμμα της χρυσής εποχής του Hollywood πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Hover Board της Mattel.
Elvis and Marilyn για H&M

Τα είδωλα Elvis Presley και Marilyn Monroe συγκινούν με το λαμπερό χαμόγελο τους στη νέα αφίσα των H&M.
Marilyn Goes High Fashion

Ταυτισμένη με την πολυτέλεια η Marilyn Monroe γίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη το πρόσωπο της Louis Vuitton.
John Lennon Should Have Gone To Specsavers

Η μεγαλύτερη αλυσίδα οπτικών στις ΗΠΑ βρίσκει τον καταλληλότερο πρεσβευτή, τον θρύλο John Lennon, για να προωθήσει τον κλασσικό στρόγγυλο σκελετό.
Jimi Hendrix για Calvin Klein

Φημισμένος ως κιθαρίστας, τραγουδιστής και συνθέτης, ο Jimi Hendix κρατάει γερά την rock εικόνα του και ποζάρει για τα Calvin Klein Jeans.
Audrey Does McDonald’s

Μια άλλη αφίσα με πρωταγωνίστρια την Audrey, η οποία με περίσσια κομψότητα απολαμβάνει (τις iconic πλέον) πατάτες τηγανητές των McDonald’s.
Notoriously Nike

Ο διαβόητος ήρωας της ραπ μουσικής σκηνής Notorious B.I.G. που εξιστορούσε μέσα από τα τραγούδια τη βία σαν παραμύθια βάζει το δικό του χρώμα στην καμπάνια της Nike «Bleed Your Colors».
Got Milk, Andy?

Πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα και με την εικόνα του ταυτώνυμη με την pop art, ο Andy Warhol συμμετέχει στη γνωστή Αμερικάνικη καμπάνια «Got Milk» η οποία βάζει στην πρώτη γραμμή διάσημους αστέρες με την καθόλου διακριτική υπογραφή από «μουστάκι γάλακτος».
Το project αυτό είναι σκεπτικό αυτό-διαφήμισης του designcrowd.com για να δοκιμάσει και να αναδείξει τη δημιουργικότητα των μελών της μέσα από ένα διαγωνισμό. Ο Αμερικάνος Joel Krebs, 29 ετών από το Όρεγκον διακρίθηκε με την πρώτη θέση παρουσιάζοντας τον Βασιλιά της pop να φοράει ακουστικά Beats by Dr Dre.
Δείτε όλες τις συμμετοχές και διακρίσεις του «Icons of the past» εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ μέχρι το ξέσπασμα του Ρομπέρτο Μπενίνι
Συζήτησαν για τα 39α Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου - Ενημέρωση της σταρ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Η Universal ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τους ροκ θρύλους του Νιού Τζέρσεϊ
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Η διαχειρίστρια του έργου του σπουδαίου συγγραφέα μιλάει στην Athens Voice με αφορμή την ενότητα «Η Αθήνα των συγγραφέων» στο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας
Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Desmond Child Rocks the Parthenon» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλάει στην Athens Voice
Με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο’ Μπράιεν και φόντο τις διεθνείς εξελίξεις, το Χόλιγουντ ετοιμάζεται για τη λαμπερή τελετή
Μυθιστορήματα και βιογραφίες ενέπνευσαν φέτος πολλές οσκαρικές υποψηφιότητες – Η λογοτεχνία στο Χόλιγουντ
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός
Τα σχόλια του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού για την όπερα και το μπαλέτο προκάλεσαν έντονη αντίδραση
Ο πίνακας αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο για την ελευθερία και θα φιλοξενηθεί στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου μέχρι τον Νοέμβριο
Τα βιβλιοπωλεία δεν είναι εκεί για να πουλάνε — απλώς — βιβλία
Η νέα λίστα θα συνδυάζει πωλήσεις βιβλίων και απήχηση στα social media για να αναδεικνύει τα πιο δημοφιλή αναγνώσματα
Αποκαλυπτικά στοιχεία για την πιο ανοιχτή κούρσα των τελευταίων ετών
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η παγκόσμια ποπ γίνεται πολυγλωσσική - Τα ήδη που εκτοξεύονται σε δημοτικότητα
Το μυθιστόρημα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη μεταφέρεται στη σκηνή, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου
Ο Ουαλός κιθαρίστας νοσηλευόταν στην εντατική - Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του με συγκινητικό μήνυμα
Τετράμηνο δράσεων σε τέχνες, επιστήμη, υγεία και ευεξία, με ελεύθερη είσοδο
Ορφέας Αυγουστίδης και Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνιστούν στο έργο του Γκέοργκ Κάιζερ στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.