Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Oι συμμαχικές κυβερνήσεις που τροφοδοτούν την αστάθεια

Τι είπε για τον χρόνο των εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINNISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μητσοτάκης: Ασταθείς οι συμμαχικές κυβερνήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς εισερχόμαστε στην τελευταία χρόνια της κυβερνητικής θητείας, ο κομματικός μηχανισμός να προετοιμάζεται, ενώ ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, μιλώντας σε στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Κύπρου.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον νόμο των αποδήμων που τους δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους.

«Ο νόμος δεν είναι ο καλύτερος δυνατός αλλά για αυτό ευθύνονται άλλοι», είπε και τους κάλεσε «όσες φορές χρειαστεί να ψηφίσουν.

«Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί δυο φορές γιατί οι πρώτες εκλογες θα γίνουν με ένα εκλογικό σύστημα που μόνο προβλήματα εγκυμονεί για τον τόπο. Το τελευταίο που χρειάζεται η πατρίδα είναι συμμαχικές κυβερνήσεις που τροφοδοτούν την αστάθεια. Η ανάγκη της αυτοδύναμης Ελλάδας εξυπηρετείται από ισχυρή κυβερνηση της ΝΔ. Η ΝΔ πρέπει να είναι αυτοδύναμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανοικτή στην κοινωνία και σε νέα στελέχη που θα στελεχώσουν τον κυβερνητικό μηχανισμό. Αυτοδύναμη ΝΔ δεν σημαίνει κατ' ανάγκη κυβέρνηση μόνο της ΝΔ. Το βασικό που κριτήριο είναι η αξιοκρατία. Στόχος είναι να αλλάξουμε πίστα, να γίνουμε ευημερούσα ευρωπαϊκή χώρα. Με ανάπτυξη, δουλειές, κοινωνική συνοχή. Ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ