- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και και Γιώργο Γεραπετρίτη στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2022.
Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Γιώργο Γεραπετρίτη σήμερα Σάββατο (18/12) κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό 2022. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μετά το τέλος της ομιλίας Τσίπρα.
Ο κ. Γεραπετρίτης, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε».
Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο κ. Τσίπρας πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος πως για πρώτη φορά παρεμβάλλονται δύο υπουργοί ανάμεσα στις ομιλίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να τον ακούσει.
«Θα ακούσω τον αρχηγό σας, όχι εσάς, που δεν είστε εκλεγμένο μέλος αυτού του κοινοβουλίου. Όταν το πετύχετε αυτό, θα σας ακούσω» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, είχε ζητήσει εκλογές στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2022.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.