Πολιτικη & Οικονομια

Προκόπης Παυλόπουλος: Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Τι αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Ο Προκόπης Παυλόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει κορωνοϊό, όπως διαπιστώθηκε μετά το τεστ για Covid-19 στο οποίο υπεβλήθη ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχει κορωνοϊό. Το rapid test για Covid-19, στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε θετικό.

Η είδηση ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό έγινε γνωστή σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με ανακοίνωση από το γραφείο του.

Ο κ. Παυλόπουλος δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα και είναι πλήρως εμβολιασμένος για Covid-19, καθώς έχει κάνει και τις δύο δόσεις από το εμβόλιο για κορωνοϊο. Το rapid test έγινε πριν από προγραμματισμένο ταξίδι του στην Κύπρο.

Με κορωνοϊό ο Προκόπης Παυλόπουλος - Η ανακοίνωση από το γραφείο του

«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στην Covid-19» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του.

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις μετά την επιβεβαίωση ότι έχει Covid-19 τόνισε πως «είχα εμβολιαστεί, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Προκόπης Παυλόπουλος - Η πορεία του στην πολιτική

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει διατελέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (1990-2014) και Υπουργός Εσωτερικών (2004-2009). Στις 17 Φεβρουαρίου 2015 προτάθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις 18 Φεβρουαρίου εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή. Έλαβε 233 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος έλαβε 30 ψήφους. Εκείνη την ημέρα 32 βουλευτές ψήφισαν παρών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το 2015 έως το 2020
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το 2015 έως το 2019 © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 13 Μαρτίου 2015 ο Προκόπης Παυλόπουλος ορκίστηκε ενώπιον της Βουλής και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντικαθιστώντας τον Κάρολο Παπούλια.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ