Πολιτικη & Οικονομια

Η Μέρκελ στην Αθήνα: Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Το ιδιωτικό δείπνο του πρωθυπουργού στην καγκελάριο και το «ραντεβού» στο Μέγαρο Μαξίμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντηθεί με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα και θα συναντηθεί με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη © EPA

Στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ, θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

H Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η καγκελάριος της Γερμανίας θα παραμείνει στην Αθήνα για το επόμενο 24ωρο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021.

Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνονται συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικότερα, η συνάντηση με την κα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 10.15 το πρωί. Στις 10.50 θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη.

Στην Αθήνα η Μέρκελ - Το ιδιωτικό δείπνο που θα παραθέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το αεροπλάνο που μετέφερε την Άνγκελα Μέρκελ από το Βερολίνο στην Αθήνα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα, λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραθέτει σε λίγη ώρα ιδιωτικό δείπνο στη Γερμανίδα καγκελάριο.

Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα για τελευταία φορά ως καγκελάριος της Γερμανίας, καθώς αποχωρεί μετά από 5 συνεχόμενες θητείες.

Το πρόγραμμα της Μέρκελ στην Αθήνα - Πότε πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου

Το αυριανό πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ αρχίζει στις 09.00 το πρωί με την ομιλία της σε νέους στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

Στη συνέχεια μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10.15 συναντά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ακολούθως, στις 10.50, η Άνγκελα Μέρκελ έχει τετ α τετ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα φέρνει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Ήδη, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν απογευματινές-βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021. Το ίδιο θα συμβεί και πρωινές-μεσημβρινές ώρες αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ