Ελλαδα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα - Το δείπνο με Μητσοτάκη (εικόνες)

Στο σπίτι του πρωθυπουργού μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Την Άνγκελα Μέρκελ στο σπίτι του στην Αθήνα για ιδιωτικό δείπνο υποδέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Την Άνγκελα Μέρκελ στο σπίτι του στην Αθήνα για ιδιωτικό δείπνο υποδέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η Άνγκελα Μέρκελ σε ιδιωτικό δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την άφιξή της στην Αθήνα. Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι του πρωθυπουργού.

Στην Αθήνα βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ, όπου θα παραμείνει το επόμενο 24ωρο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τη Μέρκελ στο σπίτι του, όπου και της παρέθεσε ιδιωτικό δείπνο.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την καγκελάριο της Γερμανίας από το Βερολίνο στην Αθήνα, προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2021 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα.

Αμέσως μετά την άφιξή της, η Άνγκελα Μέρκελ μετέβη στην κατοικία του πρωθυπουργού, ο οποίος και παρέθεσε προς τιμήν της ιδιωτικό δείπνο. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από διάφορα θέματα.

Η EUROKINISSI δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το δείπνο της Μέρκελ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο σπίτι του πρωθυπουργού:

Η Άνγκελα Μέρκελ στο σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την άφιξή της στην Αθήνα

Άνγκελα Μέρκελ και Κυριάκος Μητσοτάκης στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Αθήνα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με την Άνγκελα Μέρκελ στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου της παρέθεσε ιδιωτικό δείπνο

Άνγκελα Μέρκελ και Κυριάκος Μητσοτάκης συζητούν με θέα την Ακρόπολη στο σπίτι του πρωθυπουργού στην Αθήνα

Το πρόγραμμα της Μέρκελ στην Αθήνα - Οι συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Η καγκελάριος της Γερμανίας θα παραμείνει στην Αθήνα για το επόμενο 24ωρο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021.

Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνονται συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικότερα, η συνάντηση με την κα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, στις 10.15 το πρωί. Στις 10.50 θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Το αυριανό πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ αρχίζει στις 09.00 το πρωί με την ομιλία της σε νέους στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ