- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας: Προσέξτε στις γιορτές για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω
«Επιχείρηση Ελευθερία», ένα μεγάλο εγχείρημα που ποτέ δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί
Όσα είπε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα. Συμμετείχεη Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη
Αναφερόμενος στα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ για την επιδημιολογική εικόνα σήμερα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, είπε «δεν είναι στατιστικά για εμάς», και συνέχισε «με πόνο ψυχής κάνουμε έκκληση αυτά τα Χριστούγεννα να τα γιορτάσουμε στενά οικογενειακά, με πολλή αγάπη αλλά και πολλή προσοχή».
«Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας να προσέξουμε ιδιαίτερα» υπογράμμισε ο Βασίλης Κικίλιας.
Στην «Επιχείρηση Ελευθερία» αναφέρθηκε στη συνέχεια ο υπουργός, κατά την ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, την οποία χαρακτήρισε «μια υγειονομική επιχείρηση που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξαναοργανωθεί σε τέτοιο βαθμό, με τέτοιο χρονοδιάγραμμα και καθολικά στον πληθυσμό της χώρας μας». «Ποτέ σε παγκόσμια κλίμακα δεν έχει ξαναεπιχειρηθεί τέτοιο εγχείρημα» τόνισε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας ότι «και με βάση τις σημερινές ανακοινώσεις το υπουργείο Υγείας, όλα τα συναρμόδια υπουργεία, οι φορείς, η διακυβέρνηση του κράτους, οι υγειονομικοί μας, στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα τα οποία ετοιμάζονται, οι επιστήμονες, άνθρωποι της ψηφιακής τεχνολογίας, άνθρωποι της ασφάλειας, οι ένοπλες δυνάμεις στα logistics, το σύνολο του κράτους εργάζεται έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτύχει αυτή η προσπάθεια».
«Είναι προφανές ότι σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα θα υπάρχουν κάποια μικρά λάθη, κάποιες αστοχίες» καθώς πρέπει να συντονιστεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά όπως είπε ο υπουργός «με διαφάνεια, με ειλικρίνεια, καθημερινώς θα ενημερώνουμε, θα βελτιωνόμαστε και θα διορθώνουμε οτιδήποτε δεν πηγαίνει καλά».
«Θα ξαναπάρουμε σταδιακά τις ζωές μας πίσω» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας, ενώ υπογράμμισε ότι θα αυξάνονται και οι ποσότητες των εμβολίων, με βάση τις επιπλέον αδειοδοτήσεις εμβολίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.