- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πηγές Προεδρίας: Διαψεύδουν παρέμβαση Παυλόπουλου
Για την υπόθεση της αλλαγής ηγεσίας στη Δικαιοσύνη
«Δεν υπήρξε καμία επαφή με κανέναν. Τα όσα διοχετεύθηκαν στον Τύπο δεν μας αφορούν», αναφέρουν πηγές της Προεδρίας.
Διαψεύδουν πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας τις πληροφορίες ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος παρενέβη στο θέμα της επιλογής ηγεσίας στη Δικαιοσύνη.
Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο skai.gr: «Δεν υπήρξε καμία επαφή με κανέναν. Τα όσα διοχετεύθηκαν στον Τύπο δεν μας αφορούν».
Νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες, ότι ο κ. Παυλόπουλος διεμήνυσε στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να υπογράψει το σχετικό προεδρικό διάταγμα, παρά μόνο αν τα πρόσωπα που θα επιλεγούν, προκύψουν «κοινή συναινέσει» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος φέρεται να έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να βρεθεί σε θεσμικά δύσκολη θέση η προεδρία της Δημοκρατίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.