- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Ακριβοπούλου αποχαιρέτισε τον Καψώχα από την ΕΡΤ on air (video)
Σχεδόν έβαλε τα κλάματα η δημοσιογράφος
Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον «αέρα» της ΕΡΤ και τη μέχρι... σήμερα εκπομπή τους «Δεύτερη Ματιά»
«Για εμάς σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, είναι η τελευταία μέρα της «Δεύτερης Ματιάς» σ’ αυτή την ώρα και με αυτή τη σύνθεση«. Έτσι ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ, τουλάχιστον με αυτή τη σύνθεση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.
«Η ΕΡΤ επαναδιατάσσει, επαναδιαρθρώνει το πρόγραμμά της, κυρίως το ενημερωτικό οπότε επίκεινται αλλαγές το αμέσως επόμενο διάστημα και ως εκ τούτου, η «Δεύτερη Ματιά» θα αλλάξει ώρα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Όταν λυθούν και οι τυπικές διαδικασίες θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η ώρα της εκπμποής», συνέχισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
Για να συμπληρώσει: «Όμως δεν θα είναι με την ίδια σύσταση. Ο Σωτήρης (σ.σ. Καψώχας) δεν θα είναι, δεν θα είναι πουθενά νομίζω και ο Κώστας (σ.σ. Παπαχλιμίτζος) θα είναι το πρωί. Θα μας συγχωρέσετε σήμερα και την αμηχανία και την συγκίνηση και όλα αυτά«.
Στην συνέχεια ανακοίνωσε το… τέλος από την ΕΡΤ και ο Σωτήρης Καψώχας. «Αποτελεί προσωπική και επαγγελματική επιλογή να φύγω», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Η Κατερίνα θα τραβήξει μόνη της το κουπί και ξέρει πόσο πολύ την αγαπάμε και θέλουμε να πετύχει στο νέο της εγχείρημα. Εγώ θα είμαι μαζί της, είναι πολύ διαχρονική και μακρινή φίλη».
Εκεί, η Κατερίνα Ακριβοπούλου του είπε να σταματήσει, γιατί θα έβαζε τα κλάματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.