TV + Series

Πρωτιά της «Μάγισσας» στη μάχη της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού η σειρά του ΑΝΤ1

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μάγισσα»: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο – Η κινηματογραφικής αισθητικής σειρά του ΑΝΤ1 αυξάνει το κοινό της.
Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο η σειρά «Μάγισσα» © ANT1

«Μάγισσα»: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο – Η κινηματογραφικής αισθητικής σειρά του ΑΝΤ1 αυξάνει το κοινό της.  

Με πρωτιά έκλεισε και ο Φεβρουάριος για τη «Μάγισσα», που με τη συγκλονιστική πλοκή της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η υψηλών προδιαγραφών τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 παρέμεινε στην κορυφή, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,3%, ενώ οι δυνατές εξελίξεις της ιστορίας της καθήλωσαν περίπου 1.476.120 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είχε ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, καταγράφοντας μέσο όρο μέχρι και 24,8% σε επιμέρους κοινό, ενώ και οι άνδρες συντονίστηκαν μαζί της, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 17%.

Η Μάγισσα – Δευτέρα στις 21:00

Ο μύθος της «Μάγισσας» συνεχίζεται με επεισόδια που θα συναρπάσουν και πάλι, με την αριστοτεχνική τους αφήγηση, την κινηματογραφική τους σκηνοθετική προσέγγιση, αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες του cast.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ