TV + Series

To «Suits» με την Μέγκαν Μαρκλ έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών της Nielsen

Eπικράτησε του «Τhe Office»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mεγκαν Μάρκλ: To «Suits» έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών
© EPA/NEIL HALL

Mεγκαν Μάρκλ: Η δικαστική σειρά «Suits» έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών

Το επιτυχημένο νομικό δράμα «Suits» με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ σημείωσε νέο ρεκόρ στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές των μέσων ενημέρωσης Nielsen, προβλήθηκε συνολικά 57,7 δισεκατομμύρια λεπτά στο Netflix το περασμένο έτος.

Το ρεκόρ αυτό προβολών ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει η σειρά «The Office» που είχε προβληθεί 57,1 δισεκατομμύρια λεπτά, το 2020, όπως μεταδίδει το BBC.

Να σημειωθεί, όμως, ότι το «Suits» είχε περισσότερο περιεχόμενο (83 ώρες συνολικά) από το «The Office» (73 ώρες) και άρα ένα πλεονέκτημα ως προς τον υπολογισμό του χρόνου προβολής.

Η επιτυχία αυτή, σύμφωνα με τους αναλυτές οφείλεται στη διαθεσιμότητά της σε πολλαπλές πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Netflix και Peacock γεγονός που την κάνει εύκολα προσβάσιμη στο ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το «Suits» ήταν πιθανότατα νέο για τους περισσότερους θεατές που το παρακολούθησαν στο Netflix, δήλωσε ο Μπράιαν Φούρερ ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος προϊόντων της Nielsen. Η επιρροή της σειράς θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια. Ο Τεντ Σαράντος, συνδιευθύνων σύμβουλος του Netflix, υπέθεσε πρόσφατα ότι λόγω της δημοτικότητας της σειράς, τα δίκτυα και τα στούντιο θα αρχίσουν να παραγγέλνουν «ένα σωρό σειρές με δικηγόρους».

Στη σειρά πρωταγωνίστησαν οι Γκέιμπριελ Μαχτ στον ρόλο του Χάρβεϊ Σπέκτερ και ο Πάτρικ Τζ. Άνταμς στον ρόλο του Μάικ Ρος. Η σειρά διαδραματίζεται στην εταιρεία Πίρσον-Χάρντμαν, μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία στη Νέα Υόρκη.

Χάρι και Μέγκαν συνεργάζονται με το Netflix για νέα ρομαντική ταινία

Ως γνωστόν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασαν τα δικαιώματα του κορυφαίου σε πωλήσεις μυθιστορήματος «Meet Me at the Lake», μέσω της εταιρείας τους Archewell Productions, με σκοπό να το μεταφέρουν στη μικρή οθόνη. 

 Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Penguin Random House επιβεβαίωσε στο Forbes ότι το ζευγάρι θα συνεργαστεί με το Netflix, διασκευάζοντας μια ιστορία που έχει αρκετές ομοιότητες με τη ζωή του. 

Η συγγραφέας του βιβλίου, Κάρλι Φόρτιουν δήλωσε σε ανακοίνωση ότι είναι «ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το Netflix και την Archewell για τη μεταφορά του “Meet Me at the Lake” στην οθόνη».

Η πλοκή διαδραματίζεται στο Τορόντο του Καναδά, εκεί όπου η Μάρκλ ζούσε όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Suits» και στη συνέχεια άρχισε το ειδύλλιο με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Το «Meet Me At The Lake» – το οποίο κυκλοφόρησε από τον ίδιο εκδοτικό οίκο με το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι «Ρεζέρβα» («Spare») – παρέμεινε για πέντε εβδομάδες στον κατάλογο των New York Times με τα μπεστ σέλερ βιβλία και συγκέντρωσε περισσότερες από 95,000 αξιολογήσεις στον «βιβλιοφαγικό» ιστότοπο Goodreads από τον Μάιο που εμφανίστηκε στα βιβλιοπωλεία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ