Κοσμος

Στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα ταινίας για τον Μπομπ Μάρλεϊ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών φακών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα ταινίας για τον Μπομπ Μάρλεϊ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Στην Τζαμάικα για την πρεμιέρα ταινίας για τον Μπομπ Μάρλεϊ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ © YouTube Screenshot

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πήγαν στην Τζαμάικα για πρεμιέρα ταινίας - Τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών φακών

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πραγματοποίησαν μια εμφάνιση-έκπληξη, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «Bob Marley: One Love» στο Κίνγκστον της Τζαμάικα. Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Carib Theatre με τη Μέγκαν Μαρκλ να φοράει ένα μαύρο σύνολο το οποίο συνδύασε με μαύρο clutch και χρυσά σκουλαρίκια.

Oπως αναφέρει η σύνοψη, η ταινία για ζωή του θρυλικού Μπομπ Μάρλεϊ είναι «ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε».

#HarryandMeghan in Jamaica for the premiere of Bob Marley: One Love' movie

Επίσης, συνομίλησαν με μέλη της οικογένειας Μάρλεϊ, ενώ πόζαραν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Paramount Pictures και του Nickelodeon, Μπράιαν Ρόμπινς και τη σύζυγό του Τρέισι Τζέιμς καθώς και με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικα 'Αντριου Χόλνες, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και έχει την έγκριση της οικογένειας η οποία συμμετέχει στην παραγωγή. Ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ υποδύεται τον θρύλο της ρέγκε, και η Λασάνα Λιντς την σύζυγό του Ρίτα Μάρλεϊ. Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μίχαελ Γκαντολφίνι, Τζέιμς Νόρτον, Τοσίν Κόουλ,'Αντονι Γουέλς και Ούμι Μάιερς.

Η ταινία «Bob Marley: One Love» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ