TV + Series

Famagusta - Χαρίτα Μάντολες για την Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Την συγχαίρω (βίντεο)

Η σειρά καθήλωσε το κοινό στην πρεμιέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Famagusta: Η συνάντηση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη με την Χαρίτα Μάντολες
© screenshot/youtube

Famagusta: Η συνάντηση της ηθοποιού Δέσποινας Μπεμπεδέλη με την Χαρίτα Μάντολες 

Το τηλεοπτικό κοινό καθήλωσε η πρεμιέρα της σειράς «Famagusta» όπου η Δέσποινα Μπεμπέδελη ενσαρκώσει στη σειρά του Mega την Χαρίτα Μάντολες.

Μια εκ των συγκινητικών στιγμών ήταν η συνάντηση της «μητέρας των αγνοουμένων», Χαρίτα Μάντολες με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην πρώτη προβολή του επεισοδίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.  «Τη συγχαίρω την κυρία Δέσποινα από τα βάθη της ψυχής μου, γιατί πραγματικά μπήκε στο δικό μου χώμα και αυτό το βράδυ ξαναείμαι εκεί. Έγινε το έγκλημα», δήλωσε η Χαρίτα Μάντολες.

Η συνάντηση της Χαρίτα Μάντολες με την τηλεοπτική Χαρίτα Μάντολες, Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Famagusta - Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και η ιστορία της Χαρίτας Μάντολες

Η πρώτη μαρτυρία για την τουρκική εισβολή γίνεται από μια γυναίκα που το όνομά της συνδέθηκε όσο καμιάς άλλης με τις θηριωδίες του «Αττίλα ΙΙ». Η Χαρίτα Μάντολες έγινε μάρτυρας της δολοφονίας έξι μελών της οικογένειάς της, κατά την προέλαση των τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή της Αμμοχώστου. Χρειάστηκαν, όμως, δεκαετίες προκειμένου εκείνη και η οικογένειά της να μάθει την αλήθεια για τους νεκρούς της. Ήταν το 2004, όταν η Χαρίτα Μάντολες, αφού άνοιξαν τα οδοφράγματα, πήγε στο σημείο όπου τους σκότωσαν και άρχισαν να γίνονται έρευνες. Τότε, εντόπισαν τα οστά του συζύγου της και ακόμη 11 ανδρών. Στο ρόλο της Κυπρίας που πάλεψε για να βρει και να θάψει όπως πρέπει τους νεκρούς της, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Οι συντελεστές του Famagusta επισκέφθηκαν την κυρία Μάντολες και κατέγραψαν την ιστορία της, προκειμένου να την αποτυπώσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ