TV + Series

Game of Thrones: Ο George Martin ακόμη ετοιμάζει το Winds of Winter

Έχει εκατοντάδες σελίδες να τελειώσει για το καινούργιο του βιβλίο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Game of Thrones: Ο George Martin ακόμη ετοιμάζει το Winds of Winter
Ο George Martin δήλωσε ότι το Blackwater είναι το αγαπημένο επεισόδιο του από το Game of Thrones © George RR Martin / X

Game of Thrones: Ο George Martin ακόμη ετοιμάζει το Winds of Winter - «Έχω γραμμένες περίπου 1.100 σελίδες, αλλά έχω ακόμα εκατοντάδες σελίδες να τελειώσω», δήλωσε

Ο George R. R. Martin λέει ότι «παλεύει» με το επόμενο βιβλίο του «Game of Thrones» καθώς αποκάλυψε ότι δεν έχει γράψει από τον Δεκέμβριο του 2022.

George R.R. Martin Provides Update on His Next Game of Thrones Book - IGN The Fix: Entertainment

Ο 75χρονος συγγραφέας επικής φαντασίας μίλησε για το «The Winds of Winter», το νέο του βιβλίο και φαίνεται ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς «A Song of Ice and Fire» δεν είναι κοντά στο να τελειώσει.

Το βιβλίο θα να είναι η επόμενη έκτη δόση του franchise στo οποίο βασίστηκε το «Game of Thrones» του HBO. Η τηλεοπτική σειρά τελικά ξεπέρασε τα βιβλία, έτσι οι θαυμαστές είναι λογικά ανυπόμονοι να δουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το πώς έκλεισε η αμφιλεγόμενη όγδοη σεζόν.

«Έχω ακόμα εκατοντάδες σελίδες να τελειώσω»

«Το κύριο θέμα που γράφω, φυσικά, είναι το ίδιο... Μακάρι να μπορούσα να γράψω τόσο γρήγορα όσο [ο συγγραφέας του The Last Kingdom,  Bernard Cornwell] αλλά έχω καθυστερήσει 12 χρόνια σε αυτό το καταραμένο μυθιστόρημα και... παλεύω με αυτό», είπε ο συγγραφέας στο Bangcast, σύμφωνα με το IGN.

«Έχω γραμμένες περίπου 1.100 σελίδες, αλλά έχω ακόμα εκατοντάδες σελίδες να τελειώσω», πρόσθεσε. «Είναι ένα τεράστιο βιβλίο για κάποιο λόγο. Ίσως θα έπρεπε να είχα αρχίσει να γράφω μικρότερα βιβλία όταν το ξεκίνησα, αλλά είναι δύσκολο. Αυτό είναι το κύριο πράγμα που κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής».

Ο Martin αποκάλυψε ότι έχει γράψει πάνω από χίλιες σελίδες του μυθιστορήματος, κάτι που ακούγεται πολλά υποσχόμενο μέχρι να μάθεις ότι τόσες σελίδες είχε γράψει τον Δεκέμβριο του 2022, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Πέρυσι, είχε αποκαλύψει στο Late Show με τον Stephen Colbert ότι είχε γραμμένες περίπου 1.100 με 1.200 σελίδες.

Φυσικά, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα αυτές οι σελίδες να έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια του έτους, πράγμα που σημαίνει ότι ο Martin έχει πράγματι σημειώσει πρόοδο, αλλά αυτό μένει να το δούμε.

"I Wish I Had A Dragon I Could Fly To The Kremlin" - EXTENDED INTERVIEW with George R.R. Martin

Το Blackwater είναι το αγαπημένο επεισόδιο του Martin από το Game of Thrones

Ωστόσο, για όλους όσους θέλουν να επιστρέψουν στο Westeros, τα καλά νέα είναι ότι η 2η σεζόν του «House of the Dragon» πλησιάζει. Η εκπομπή μπόρεσε να συνεχίσει τα γυρίσματα εν μέσω της απεργίας των σεναριογράφων της WGA και της απεργίας των ηθοποιών της SAG-AFTRA, αλλά δεν υπάρχει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Martin έγραψε πολλά επεισόδια του «Game of Thrones» και, νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε για ποια είναι ιδιαίτερα περήφανος. «Έγραψα το σενάριο για τέσσερα. Και ναι, το "Blackwater" είναι το αγαπημένο μου από αυτά, αν και σκέφτηκα ότι το "The Lion and The Rose" βγήκε πολύ καλό και έχει μια θέση στην καρδιά μου», έγραψε στην ιστοσελίδα του.

Η 2η σεζόν του «House of the Dragon» αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024.

Game of Thrones S08E06 Queen in the North (Finale Ending)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ