TV + Series

Πέθανε στα 48 του χρόνια ο ηθοποιός Jeffrey Carlson

Υποδύθηκε τον πρώτο χαρακτήρα τρανς γυναίκας στην τηλεόραση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Jeffrey Carlson στη σειρά «All my Children»
© Youtube / Entertainment Tonight

Jeffrey Carlson: Νεκρός στα 48 του χρόνια ο ηθοποιός - Υποδύθηκε τον πρώτο χαρακτήρα τρανς γυναίκας στην τηλεόραση

Ο Jeffrey Carlson έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι εκπρόσωποί του, ζητώντας από τα ΜΜΕ να δείξουν σεβασμό στο πένθος που βιώνει η οικογένειά τους. Ο Jeffrey Carlson υποδύθηκε τον πρώτο χαρακτήρα τρανς γυναίκας και έγραψε ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση. 

«Είμαστε λυπημένοι από την είδηση του θανάτου ενός επί μακρόν πελάτη μας, του Jeffrey Carlson. Για την ώρα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες και παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ανάγκη της οικογένειας για ιδιωτικότητα», ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του.  «Ο πανέμορφος, λαμπρός, εξαιρετικά ταλαντούχος αδερφός μου Jeffrey Carlson πήγε να βρει στον ουρανό τον αδερφό μας Γκρέγκορι. Δεν μπορώ να δεχθώ αυτό που έχει συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα θυμάμαι για πάντα τα γέλια μας και τη βαθιά αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο», έγραψε η αδελφή του 48χρονου ηθοποιού.

Οι συνθήκες θανάτου του Jeffrey Carlson δεν έχουν γίνει μέχρι αυτήν την ώρα γνωστές. Πληροφορίες από τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν ότι η αστυνομία εντόπισε το πτώμα του ηθοποιού το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου. Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Σικάγο ανακοίνωσε ότι «περιπολικό έφτασε στις 12 το μεσημέρι της 6ης Ιουλίου στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του. Η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 3 Ιουλίου. Βρήκαμε έναν 48χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Το θύμα πήρε τα φάρμακά του μαζί με αλκοόλ».

Jeffret Carlson: Ο ρόλος της τρανς γυναίκας στο «All My Children»

Ο Jeffrey Carlson είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «All My Children» το 2006 υποδυόμενος τον Βρετανό ροκ σταρ Ζάρφ που στη συνέχεια έγινε γνωστός ως η Ζόε, υποδυόμενος την πρώτη τρανς γυναίκα στην αμερικανική τηλεόραση. 

Επιπλέον, συμμετείχε στο καστ των "Hitch", "Law & Order: Special Victims Unit" και "The Killing Floor". Έπαιξε σε διάφορες παραγωγές του Μπρόντγουεϊ, συμπεριλαμβανομένων των "The Goat or Who is Sylvia", "Tartuffe" και "The Miracle Worker" του Edward Albee.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ