TV + Series

Ο πρώην πρωταγωνιστής των Jackass Bam Margera παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από επίθεση στον αδερφό του

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Bam Margera
Ο Bam Margera © Wikimedia Commons

MTV: Ο πρώην πρωταγωνιστής των Jackass Bam Margera παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από επίθεση στον αδερφό του - Το χρονικό της υπόθεσης

Ένας από τους δημιουργούς και πρωταγωνιστής της εκπομπής Jackass του MTV παραδόθηκε στην αστυνομία της Πενσυλβάνια για επίθεση στον αδελφό του, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Τη Δευτέρα, μάλιστα, εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψη του Brandon "Bam" Margera, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 50.000 δολάρια.

Ο Margera αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση, παρενόχληση και απειλές. Έχει δηλώσει αθώος, δήλωσε ο δικηγόρος του σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Margera είχε διαφύγει στο δάσος πριν φτάσει στο σπίτι της οικογένειάς του στην κομητεία Chester της Πενσυλβάνια την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για φασαρία στο σπίτι. Ο αδελφός του Margera, ο μουσικός Jesse Margera, δήλωσε στην αστυνομία ότι ο αδελφός του είχε χτυπήσει και κλωτσήσει την πόρτα του υπνοδωματίου του και είχε αφήσει ένα απειλητικό σημείωμα που τον προειδοποιούσε να μην καλέσει την αστυνομία.

Αργότερα, όταν τα δύο αδέλφια βρίσκονταν και οι δύο στην κουζίνα, ο Bam Margera άρχισε να γρονθοκοπεί τον αδελφό του και να τον χτυπάει στο σώμα, όπως ισχυρίζονται στα έγγραφα οι καταγγέλοντες.

Ακόμα, απείλησε να σκοτώσει τον αδελφό του και άλλους στο σπίτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ