TV + Series

Τι ζητούν πια ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην τηλεόραση;

Οι macho ήρωες των 80s έρχονται ως μπαμπάδες τον Μάιο με τo reality show «The Stallone Family» και την τηλεοπτική σειρά «Fubar» στο Netflix

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί με την οικογένειά του στο reality show «The Stallone Family» και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά, «Fubar»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί με την οικογένειά του στο reality show «The Stallone Family» και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά, «Fubar»

Αφού γύρισαν όσα σίκουελ και spin-offs μπορούσαν για τα θρυλικά φιλμ «Rambo», «Rocky» και «Terminator», τα δύο macho είδωλα του αμερικανικού star system των 80s, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μπλέκονται προσεχώς σε νέες περιπέτειες για μπαμπάδες, μπαρμπάδες και μπελάδες, οι οποίες αυτή τη φορά θα είναι τηλεοπτικές.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο «Sly», στα 76 του, μετρά μέρες για την πρεμιέρα του family reality show «The Stallone Family» που θα μεταδοθεί από την Paramount+ στις 17 Μαΐου σε ΗΠΑ, Καναδά, Λατινική Αμερική και Βραζιλία, και στις 18 Μαΐου σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Ιταλία, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν προσεχώς.

Η ηδονοθηρία των τηλεθεατών για τα τεκταινόμενα στους οικογενειακούς οίκους celebrities έδωσε μεγάλα νούμερα στα 00s. Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο όπου οι τηλεθεατές είδαν την οικογένεια του Ozzy Osbourne για τέσσερις σεζόν στο «προδρομικό» family reality show «The Osbournes» το 2002, την οικογένεια της playmate Anna Nicole Smith για δύο σεζόν, από το 2002 έως το 2004, το ζευγάρι των Newlyweds -δηλαδή του Nick Lachey και της Jessica Simpson- που κράτησε για τέσσερις σεζόν όσο και ο γάμος τους από το 2002 έως το 2005, τον wrestler Hulk Hogan ως πάτερ φαμίλια στο επεισοδιακό «Hogan Knows Best» από το 2005 έως το 2007, τον rock star Gene Simmons των KISS στο «Family Jewels» από το 2006 έως το 2012, και φυσικά την οικογένεια Καρντάσιαν μετά του Kanye West για είκοσι σεζόν στο «Keeping Up With The Kardashians» από το 2007 έως το 2021, ο Σιλβέστερ Σταλόνε μοιάζει έτοιμος να βγάλει νοκ άουτ κάθε ανταγωνιστή.

The Family Stallone | Official Trailer | Paramount+

The Stallone Family: Τι θα δούμε στο family reality show του Σιλβέστερ Σταλόνε

Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε η Paramount+ για το «The Stallone Family» υπόσχεται πως θα δούμε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη όπως ποτέ ξανά: σαν έναν οικογενειάρχη. Με το σενάριο να είναι καμένο, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τρίτη σύζυγο του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν Σταλόνε, η οποία είναι επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια της μάρκας ευεξίας Serious Skin Care. Συμπρωταγωνίστριες στο «The Stallone Family» είναι οι τρεις κόρες του ζευγαριού, κάθε μια από τις οποίες έχει τις δικές της μπίζνες στη show biz. Η μεγαλύτερη, η 26χρονη Sophia, απασχολεί τη δημοσιότητα με το podcast «Unwaxed» και την 24χρονη αδερφή της Sistine. Η Sistine, ηθοποιός και μοντέλο, ετοιμάζεται για την πρώτη «σημαντική» μεγάλου μήκους ταινία της. Και η 20χρονη Scarlet, που εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν του «Tulsa King», μετά το κολέγιο ακολουθεί την υποκριτική. Όλοι μαζί υπόσχονται «πως ο κόσμος θα σοκαριστεί σίγουρα».

Τα πρώτα αποσπάσματα του «The Stallone Family» έχουν γίνει ήδη viral στο TikTok. Έχοντας χτίσει μια καθημερινή σχέση στα social media με τους fans το προηγούμενο διάστημα, ο «Sly» δεν παρέλειψε να «σερβίρει» καθημερινά stories στα 16,1 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram: ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ανοίγει την κάμερα βγάζοντας φόρα-παρτίδα τον Αλ Πατσίνο, στον οποίο ανοίγει την πόρτα του σπιτιού για να του μαγειρέψει ο διάσημος -και χάι όσο δεν πάει- ιταλός σεφ Guy Fieri και φωνάζει τον καλτ «αντίπαλο» που αντιμετώπισε ως Ρόκι Μπαλμπόα, τον Ντολφ Λούντγκρεν.

Άλλες φορές οι κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε παλεύουν με τον διάσημο μπαμπά τους για να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί του και άλλες τον κοροϊδεύουν γιατί θέλει να «κλέψει» την παράσταση στην κάμερα. «Είναι η απόλυτη ταινία για το σπίτι» σχολίασε ο Σιλβέστερ Σταλόνε τον Νοέμβριο απαντώντας σε κακεντρεχή σχόλια πως απλά χρειάζεται ένα γερό μεροκάματο πια. Ένας σταρ του Χόλιγουντ που έχει στηρίξει τους Ρεπουμπλικάνους αλλά χαρακτήρισε «ήρωα του Ντίκενς» τον Ντόναλντ Τραμπ και θεωρείται από τους μεγαλύτερους πολέμιους της οπλοκατοχής, ένας σταρ του Χόλιγουντ που έχει το πρωτείο να είναι ο μόνος ηθοποιός στην ιστορία του αμερικανικού κινηματογράφου που έχει πρωταγωνιστήσει σε μια Νο 1 ταινία του box office για έξι συνεχόμενες δεκαετίες, γνωρίζει καλά τι θα πει να εκτίθεσαι.

Θα προσκαλέσει άραγε για κάποιο cameo σε αυτό το family reality show τους πάλαι πότε συνέταιρούς του, στην αλυσίδα εστιατορίων Planet Hollywood, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Μπρους Γουίλις; Ή κάποιον από τη φουσκωμένη παρέα των «Αναλώσιμων»; 

Fubar: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Netflix

Από «Ηρακλής» στη Νέα Υόρκη και «Κόναν» σε «Εξολοθρευτή», «Κυνηγό», «Κομάντο» και Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ο body builder που κατέκτησε το Χόλιγουντ κι έκανε τα βάρη παγκόσμια μόδα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο «Άρνι», στα 75 του, πρωταγωνιστεί τον προσεχή Μάιο για πρώτη φορά σε μία τηλεοπτική σειρά, το «Fubar», σε σκηνοθεσία των Nick Santora και Phil Abraham. Με το πρώτο trailer να δίνει εικόνες κατασκοπικής περιπέτειας, το «Fubar» θυμίζει σεναριακά κάτι από το blockbuster του 1994, «True Lies»: ακολουθεί έναν πατέρα και την κόρη του, οι οποίοι δουλεύουν ως πράκτορες της CIA και θα ανακαλύψουν ότι έζησαν ολόκληρη τη ζωή τους χωρίς να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον πως ήταν μέλη της μυστικής υπηρεσίας. Ε στην τελευταία αποστολή η ζωή θα τα φέρει έτσι ώστε να συνεργαστούν.

FUBAR | Official Trailer | Netflix

Με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να υποδύεται τον Luke Brunner και τη Monica Barbaro (Top Gun: Maverick) να ερμηνεύει τον χαρακτήρα της Emma Bruner, το «Fubar» κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στο Netflix με το airing να περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια. Adam Pally, Dustin Milligan, Jay Baruchel, Travis Van Winkle και Fabiana Udenio συμπληρώνουν το καστ της τηλεοπτικής σειράς «Fubar», στο επίσημο πόστερ της οποίας φιγουράρει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» και το μότο «Οι ήρωες δεν αποσύρονται. Φορτώνουν ξανά» να δίνει τον τόνο.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρωταγωνιστεί με την οικογένειά του στο reality show «The Stallone Family» και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά, «Fubar»

Σε μία περίοδο που η βιομηχανία της νοσταλγίας βλέπει τις μετοχές της να ακριβαίνουν στο χρηματιστήριο της ψυχαγωγίας, και την επιστροφή στο παρελθόν να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο οικεία, τι τύχη μπορεί να έχουν στις προτιμήσεις της Gen Z και των Millenials, δύο από τους μεγαλύτερους baby boomers του Χόλιγουντ; Αρκετά μακριά από τη γλώσσα της πολιτικής ορθότητας και με ένα μυθικό και αμφιλεγόμενο ενίοτε lifestyle να συνοδεύει τη ζωή τους, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μάλλον δεν έχουν ανάγκη για αποδείξεις. Και μπορεί ίσως να δείχνουν πιο cool, ακόμα και στα εβδομηνταφεύγα τους, στη μικρή οθόνη - που κάποτε δεν μπορούσε να τους χωρέσει με τίποτα. Πολύ σύντομα, οι αριθμοί θα μιλήσουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ