TV + Series

Maestro: Όσα ξέρουμε για τον β' κύκλο - Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και οι αποκαλύψεις Παπακαλιάτη

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα στους Παξούς

62224-137655.jpg
Newsroom
20’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα του β' κύκλου του Maestro στους Παξούς
Instagram/christopherpapakaliatis

Maestro: Μαγεύουν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς στους Παξούς, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προαναγγέλλει την είσοδο νέων προσώπων

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός σε Ελλάδα και εξωτερικό για τη δεύτερη σεζόν του Maestro, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και άλλους συντελεστές της σειράς να μοιράζονται στο Instagram μικρές «δόσεις» από τα γυρίσματα στους Παξούς.

Κάρτ ποστάλ θυμίζουν οι φωτογραφίες που μοιράζεται στο Instagram από το πανέμορφο νησί του Ιουνίου ο δημιουργός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της πρώτης ελληνικής σειράς στο Neftlix.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε τόσο στην ελληνική τηλεόραση όσο και στο αμερικανικό δίκτυο ABC, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο.

Οι φωτογραφίες

Σε φωτογραφίες που έχουν ανέβει τόσο στον προσωπικό λογαριασμό του Παπακαλιάτη, όσο και στον λογαριασμό της σειράς στο Instagram βλέπουμε στιγμιότυπα με τον δημιουργό του Maestro και τη Μαρία Καβογιάννη να απολαμβάνουν τη θέα, καθώς και μαγικά τοπία από τα μέρη όπου βρίσκονται για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Πριν λίγες μέρες, «ανέβηκαν» στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram και φωτογραφίες από τα δύο αδέλφια της σειράς, της «Κλέλιας» και του «Αντώνη», που υποδύονται η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ορέστης Χαλκιάς.

Αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο

Μιλώντας πριν μερικές μέρες στο MEGA, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε ότι τα γυρίσματα θα γίνουν σε δύο μέρη. Μετά τους Παξούς, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Αθήνα, ενώ θα ακολουθήσει διακοπή για το καλοκαίρι και επιστροφή στο νησί τον Οκτώβρη.

Ο εμπνευστής του «Maestro» αποκάλυψε, επίσης, ένα μικρό spoiler για τον 2ο κύκλο. Όπως είπε, στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την είσοδο ενός νέο προσώπου, το οποίο, μάλιστα, θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cs8cbda4gpjd)

«Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού», σημείωσε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Απαντώντας σχετικά με το αν άλλαξε ο τρόπος που σκέφτεται και δημιουργεί, δεδομένου του ότι το «Maestro» απευθύνεται πλέον στο παγκόσμιο κοινό μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε ότι: «Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν, αλλά στην πραγματικότητα, την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις, αλλά μέχρι εκεί».

Η συνέντευξη στο αμερικανικό ABC

Tην προηγούμενη εβδομάδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φιλοξενήθηκε σε μια μία από τις μεγαλύτερες πρωινές εκπομπές των ΗΠΑ, στο «Goodmorning America» του ABC News, αλλά και στο δελτίο ειδήσεων του αμερικανικού καναλιού.

Μιλώντας για το «Maestro in Blue», όπως είναι γνωστή η σειρά στο εξωτερικό, ο δημιουργός της τόνισε ότι δεν περίμενε τέτοια διεθνή επιτυχία της σειράς και ότι απλά ήλπιζε να αρέσει στους Έλληνες. Ανέφερε ότι διάλεξε τους Παξούς, καθώς κατάγεται από εκεί, αλλά και επειδή πρόκειται για ένα νησί ιδανικό για κινηματογράφηση, ενώ τόνισε και τον σπουδαίο ρόλο της μουσικής επένδυσης της σειράς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ