TV & Media

«Είναι ένα ερωτικό γράμμα προς την Ελλάδα» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλάει για το Maestro

Η συνέντευξή του στο ABC

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι αποκάλυψε για τη 2η σεζόν του Maestro
© NDPPHOTO

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro είναι ένα ερωτικό γράμμα προς την Ελλάδα» - Η συνέντευξή του στο ABC

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την επιτυχία της ρομαντικής δραματικής σειράς του, «Maestro».

Αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση, λέγοντας: «Για να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιτυχία».

Η σειρά, με τίτλο «Maestro in Blue» στο Netflix, κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Μάρτιο και άμεσα ανέβηκε στην κορυφή των πιο προβεβλημένων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών της πλατφόρμας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν αποτελεί μόνο τον δημιουργό της σειράς, αλλά και τον πρωταγωνιστή της, υποδυόμενος τον Ορέστη.

Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία ενός μουσικού που ταξιδεύει στους Παξούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να βοηθήσει στην παραγωγή ενός μουσικού φεστιβάλ και ερωτεύεται, βρίσκοντας τον εαυτό του μπλεγμένο σε διάφορες περιπέτειες.

TV show 'Maestro in Blue' tells Greek story of forbidden love, murder and romance

«Υπάρχει κάτι για όλους: ρομάντζο, απαγορευμένη αγάπη, φόνος και αντιμετώπιση δύσκολων θεμάτων όπως η ομοφοβία και η ενδοοικογενειακή βία. Δεν μπορώ να γράψω χωρίς να μιλήσω για όσα συμβαίνουν γύρω μου» τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, αλλά και για κοινωνικά ζητήματα, πράγμα που κάνει την ιστορία τόσο επίκαιρη και τους χαρακτήρες τόσο σχετικούς», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης περιέγραψε τη σειρά ως ένα «ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα».

«Περνούσα τα καλοκαίρια μου με την γιαγιά μου σε αυτό το νησί. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος. Έχει τόση ομορφιά και φως. Ήξερα ότι αυτό θα βοηθούσε στη σύνδεση με ένα παγκόσμιο κοινό, επειδή το νησί είναι ένας χαρακτήρας από μόνος του στη σειρά», κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ